catering utrustning för dina kommersiella behov

Ecomax-Catering är en oberoende authourised agent för Ecomax från Hobart.
Genom specialiserat på försäljning av Hobart utrustning vi ger dig en klar fördel när du köper maskiner från oss.

Vi säljer hela sortimentet av Hobart glasdiskmaskiner, Diskmaskiner, Veg Prep, blandare och köksutrustning inklusive en fullständig lista över tillbehör.

Alla objekt kommer med en full Hobart 12 delar månaders onsite och arbete garanti med uppbackning av en 7 dagar i veckan, 365 dagar om året Hobart helpdesk och allt arbete utförs av utbildade, Hobart anställd, servicetekniker.

Vi har ett fullt utrustat showroom för visning efter överenskommelse.
Ecomax-Catering.co.uk syftar till att göra köpprocessen så enkel som möjligt. Vi har säkra 128bit krypterad online betalningssystem faciliteter för din sinnesfrid, även om vi också tar kontroller och har finansiering till förfogande. Vårt mål är att leverans och leverera alla beställningar inom 3 arbetsdagar att göra hela processen snabb och enkel.

Specialister i Hobart catering utrustning.

Vi säljer hela sortimentet av Hobart catering utrustning. På denna sida har vi Hobart Ecomax, Bar Aid och Premier utbud av glasdiskmaskiner, Diskmaskiner, genomströmning Diskmaskiner Hood och Grönsaksskärare utrustning.

Vi erbjuder också hela Hobart utbud av köksutrustning och tillbehör.

garantier

Alla maskiner levereras med en Hobart 12 månader på plats delar och arbete garanti, om inget annat anges. Det är en garanti / tjänsten telefonjour som är bemannad 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Allt underhåll och garanti utförs av Hobart anställda och fullt utbildade tekniker, är inget utlagt ger dig sinnesfrid att din få rätt person för jobbet.

Eventuella icke-Hobart-enheter, t.ex. vissa typer av mjukgörare, omfattas av tillverkarens egen garanti. Detta kommer att anges bredvid aggregatet beskrivningen.

Observera: Garantin täcker inte produkter som är skadade på grund av felaktig användning och outs samtal för missbruk kommer vara avgiftsbelagda.

Här är några viktiga saker att komma ihåg för att underhålla din maskin:

Förspolning skyltar etc. Detta förhindrar matrester ansamlas i maskiner dräneringssystemet vilket i slutändan leder till blockeringar eller avloppspumpen misslyckas.

Tvättmedel och sköljmedel måste användas i rätt inställningar och volymer, för mycket eller för lite kan leda till otillfredsställande rengöring eller skador på maskinen.

En vattenavhärdare rekommenderas eftersom dessa förhindrar kalkavlagringar. Kalk leder slutligen till maskinskador.

Den Ecomax utbud av maskiner är mycket robust och otroligt tillförlitlig men genom att inte hålla sig till de spara användning guidlines, kan det uppstå problem.

De poster som anges ovan är de främsta orsakerna till problemen och inte omfattas av garantin eftersom de är frågor av missbruk.