upptäcka offshore konto sex kardinal regler för kundservice

Varje hög risk handelsfartyg, eller någon annan typ av handlare för den delen, som har ett offshore konto eller någon form av konto, eller även de som ännu inte har en, vet i sina hjärtan som en mycket viktig faktor i långvarig livet i sina företag är att ha positiva kundnöjdhet. Om det inte finns några kunder, så oavsett hur etablerad verksamheten är, kommer det att komma allt ner till en nära.

Många artiklar har skrivits, så mycket tips har erbjudits på hur man kan uppnå på att göra dina kunder nöjd och nöjd över din produkt och tjänster. Om din tillfredsställelse betyg är upp, då din kundlojalitet kommer att vara konsekvent. Om din tillfredsställelse betyg är upp, kan du locka nya kunder genom dina stammisar som ska tala bara lov av dig.

Hall of fame
Tja, det är faktiskt inte regler. Men beprövade strategier för att hantera kunder för att se till att nästa gång de besöker kommer att vara att köpa, inte att argumentera. Att nästa gång att de ska ringa för en handledare kommer att berömma inte att nedgradera. Som ett offshore konto innehavare, bör yo kunna sjunka alla dessa i.

I. Människor kommer före pappersarbete
Jag vet, vi har alla dokument för att förbereda, presentationer till utkast till förslag fram, och alla andra svarta och vita former för att fylla upp. Men det viktigaste är dina kunder. Gör dem din första prioritet. Vet att du kommer säga att, uppenbarligen har de alltid varit ditt nummer ett på listan. Men är detta verkligen vad du eller din personal praktiken?. Ge det en tanke.

II. Stressa inte kunden
Snacka om att vara fysiskt närvarande men inte faktiskt vara där. Detta händer när du har en annan miljon saker uppradade på baksidan av ditt sinne. Gör det till en vana att få dem att känna att de är kunden för dagen, att du är bara färska från att öppna alla system. När de känner att du rusar dem, kommer de att tro att du inte vill ha dem runt. Måste berätta vad som händer härnäst efter det?

III. Var vänlig innan du vet vem det är
Visserligen finns det en grupp av stamgästerna, som du verkligen älskar på ett affärsmässigt, som får i våra nerver på grund av deras aldrig sinande argument rörande samma ämne. Oavsett hur hårt du servera dem på bästa sätt du kan komma upp till, hittar de fortfarande något att sätta fingret på. Men var försiktig med att vänja sig detta för du kan hamna branding dina kunder, som du inte kommer att sluta göra falska antaganden vid behandling av en inkommande kund.

IV. Var inte för upptagen för att vara trevligt
Även om du så många saker att göra med så lite tid, det är inte en ursäkt för att vara omedvetna, för att uttrycka det milt, att kundens förfrågningar. Du arbetar i huvudsak att ge dem en bättre service, inte att hålla filer. Tja, har du också det, men få någon att det för dig.

V. Använd inte militärt språk på civila
Använd kreditkort istället för plast. Visa eller Mastercard istället för kreditkort processor. Prata med dem med hjälp av universella termer. Lämna företaget jargong mellan dig och din personal.

VI. “Där ya go” inte är “Tack” och “uh-uh” är inte “du är välkommen”
Nu är det motsatta inte den tidigare regeln, men bara säga i ett annat sammanhang. Att vara artig och vänlig mot dina kunder innebär att behandla dem på ett professionellt sätt. Använda tack och du är välkommen är en del av att vara professionell. Återigen, lämna detta mellan din personal eller nära kompisar.

Kunden först
Vid slutet av dagen, dessa regler kommer alla ner till att göra din kund ditt nummer en sak i åtanke. Inget behov av att betona det rätt? Svårt att göra dem helt nöjd, kommer de alltid vill mer och mer. Men hey, det ligger utmaningen att bli bättre och bli mer konkurrenskraftiga, rätt? När yo har nöjda kunder, kommer du att vara ett helt nöjd offshore konto innehavaren.