köpa iPod och dess tillbehör direkt från nätbutiker.

De flesta iPod-användare är nöjda med sin enhet, men deras originaltillbehör är ganska kostsamt. Men, iPod-tillbehör som köps från Kina är cirka 20% eller mycket billigare än någon annan marknad i världen.

Det har varit till vår kännedom att Kina blev rank # 1 i TV-produktion inom fem år, det tog nästan tre år för att hålla positionen i rank # 1 i produktion DVD, två år för att bli # 1 i produktion av mobiltelefontillbehör och slutligen , Kina tog # 1 position för att tillverka iPod och dess tillbehör endast inom sex månader. Dessa konsumentelektronik priser är alltid lite från deras första dagar. Konsumenterna kan köpa iPod-tillbehör från tredje part auktion webbplats eller någon online butik till konkurrenskraftiga priser.

I början var det försörjningskedjan enligt följande:
Importörer -> distributörer -> grossister -> återförsäljare -> detaljister -> slutanvändare / kunder.

Men nu har den säljande strategi förändrats, eftersom varje part kan källa den direkt från Kina via online shopping sajter. Detta har gjort konsumenterna nöjda, eftersom de inte har att vänta en längre stund eller ens behöva köpa produkter till högre pris.

Till exempel, en webbshop från Kina, one-stop-china.com, som i allmänhet säljer mobiltelefontillbehör, men eftersom det är en enkel källa till iPod-tillbehör från tredje part, så de har även tagit det till sin produktlinje. De vill inte sälja den till högt pris men ändå, på grund av den snabba penetrationen via nätet, kan det gynna även att sälja hemelektronik varor i stora volymer genom bearbetning frekventa ordrar.