fördelarna med ett callcenter över en telefonsvarare

Det finns flera orsaker till att du bör överväga att använda ett callcenter för din läkare praktiken. Telefonsvararen har använts i årtionden för att ta emot samtal när ingen är på kontoret, men emot samtal är allt som en maskin eller ett automatiserat system kan göra. Om dina patienter behöver ytterligare vård, det finns ingenting som en maskin kan ge dem. Du kanske upptäcker att dina patienter behöver mer personlig omsorg och uppmärksamhet även efter dörren till ditt kontor är stängda varje kväll. Akutmottagningen är ofta den enda plats som dina patienter kan söka vård när du inte är tillgänglig, och det kan tyckas överdrivet att folk som bara har frågor om mediciner eller lindriga symtom.

Ett callcenter kan ändra hur din praktik fungerar. Det finns några olika typer av svara tjänster, och du kan fatta beslut baserat på ditt kontors behov. Vissa läkare försöker att ge sina egna callcenter genom att anställa ytterligare personal och göra dem tillgängliga efter kontoret stänger varje dag, men man måste beakta behovet av lön och förmåner för dessa anställda. Ett callcenter kan eliminera dessa behov fortfarande kommer att ge dina patienter den uppmärksamhet de behöver. En grundläggande telefonsvarare kunde bara se till att dina patienter nå en människa när de kallar in, men ingen läkare kunde undvaras. En medicinsk jourtjänstgöring kunde garantera att varje samtal hanteras av en utbildad läkare eller sjuksköterska med HIPAA utbildning. För ett steg längre, kan du överväga att använda en sjuksköterska triage telefon center, som ständigt är bemannad av certifierade och utbildade sjuksköterskor.

Med ett medicinskt call center, kan du vara säker på att dina patienters sekretess skyddas, och som skyddar din praktik från eventuella juridiska frågor. Kostnaden för att anställa ett callcenter för att ta hand om dina efter timmar samtal kan tyckas alltför högt tills du jämför det med kostnaden för att föra in egen personal eller slåss mot de juridiska problem som kan uppstå från att arbeta med en outbildad telefonsvarare personal.

Du kan inte föreställa mig de många sätt som en medicinsk telefonsvarare kan hjälpa dig att bygga och underhålla din praktik. Dina nöjda patienter kommer att vara mer benägna att återvända till er för vidare behandling, och de kommer också att hänvisa andra patienter till vård.