art garageportar

Olja bommar i den mest förenklade formen, detta landmärke bar eller stolpe, placeras på ett sådant sätt att bommen vände blockera väg genom en kontrollerad punkt. De flesta av grindarna, eller mer specifikt dess spets når nästan vertikalt läge. Mjuk sluttning pole åberopas med hjälp av en motvikt. Automatisk barriär som namnet antyder är driften av automatiserad och det kräver inte att personer Mans barriär, så att fordonen passerar. Dessa dagar de flesta milstolpar har automatisk bom hinder. Dessa poster inkluderar järnvägsövergångar, vägspärrar, rörliga broar, vägtullen och parkering bland andra.

Närvaron av dessa hinder är omfattande i förhållande till längden av bomarmen. Således kan du få en, vilket räcker en längd på 1 meter bred väg för barriären, som kan användas på en vägbredd på 12 meter. De drivs med el, men i händelse av strömavbrott finns det alltid möjlighet att producera en barriär manuellt med manuell styrning nyckelsystem.

De flesta automatiska fordon barriärer inkluderar teleslinga för säkerhetsbarriären operationen. Styrkrets säkerhetssystem kopplat till landet av induktiva slingor, som är belägna inom vägytan. Användningen av induktiv slinga innebär att bomarmen plötsligt inte mindre, när fordonet är inom korridoren området. Även om du förlorar hjärta, när fordonet passerar under barriären armen, kommer det automatiskt att återgå till sina öppna positioner.

Endast de mest avancerade toppmoderna styrsystem som används för att övervaka driften av den automatiska barriären bommen. Styrsystemet övervakar inte bara den exakta platsen för kantsten, men även integrerar många säkerhetsfunktioner för att säkerställa optimal operationell nivå av trottoaren, och att den uppgång och fall av en gräns är en smidig funktion.

Dessa lyftautomatik hinder har fler valmöjligheter eftersom de kan integreras eller kopplas med valfritt antal fjärrsystem. Ett exempel är Automatic Number Plate Recognition systemet. Som namnet antyder, är ett system där, i registreringsskylten på ett visst fordon skydd kontrolleras på en databas av registreringsskyltar. Kontroll kan begäras om gränsen kommer att få tillgång till denna särskilda fordon eller inte.

Andra system passersystem där olika aspekter såsom biometrisk identifiering, kontaktlösa kort, etc. kan införlivas i systemet. En av de vanligaste system som är integrerade i en automatisk barriär är en symbol för ett system där vanliga frågan polletter eller ens en stor polletter säkerhet kan integreras i befintliga system. Alla i alla automatiska bom hinder är en mycket viktig del av en heltäckande trafikledningssystem, vilket är den form av ökad användning världen över.