2011 lead generation trender

Det finns några uppmuntrande trender för 2011. Call center företag satsar på något annorlunda och unik från vad de arbetat med under 2010. För att vara ärlig var detta år mer att testa vatten för call centers. De kände sig igenom tumultet orsakas av lågkonjunkturen. Det var utbredd brist på tron ??att företag företag behövs cold calling tjänster för att se dem genom kriser. Många upplevde att hyra BPO företag i detta skede av ekonomin skulle slösa pengar. Men företag som har gått vidare och utmanat denna myt har skördat rika fördelar. De har blivit belönad med en stark ökning av antalet kunder och de har också funnit varumärkeslojalitet genom att tillhandahålla högkvalitativ kundservice till befintliga kunder. De trender 2011 är en fortsättning på vad vi har observerat detta år. Låt oss ta en titt på vad vi har i beredskap för oss!

Ökningen av sociala medier nätverk är den ledande trenden under 2011. Under 2010 tog BPO företag ett tag att vänja sig olika sätt att sociala medier marknadsföring. Många av call center-tjänster fick det fel. De förlitade sig huvudsakligen på att lägga till fler vänner och anhängare till deras sociala medier profiler. De utarbetade också några strategier för Facebook och Twitter, men de var främst om att skjuta webblänkar till tjänsterna sidan för klienten. Men sådana push-marknadsföringsstrategier inte riktigt fungerar för konsumenter och användare. De klickar aldrig på länkar om de skjuts under näsan. Kundtjänsten enheter fungerar på sociala medier har inte heller kunnat tjäna pengar på de möjligheter och. De var inte vaksamma nog, och ibland inte kunde reagera snabbt för att täcka de problem som skrevs om.

Under 2011 kommer sociala medier bilden växa fram med bättre och klarare färger. Det kommer att bli mer av samverkan med agenter call center och kunder. Användningen av tweets och Facebook-meddelanden kommer att gå upp. BPO agenter kommer att övervaka de sociala medierna med webb 2.0-verktyg för omnämnanden av det varumärke som de arbetar för. När de hittar folk prata om varumärket, kan de lägga sin röst i bruset. Det skulle innebära bättre representation av varumärket och även skapa varumärkeskännedom. Folk vill ha en representant för företaget runt. Det kommer att få dem att känna att de kan få stöd från kundtjänst när som helst de vill. Företag kan också bedriva lead generation-kampanjer via sociala medier nätverk.

Lead generation kommer att få ett nytt liv med online-metoder. Call center kommer att använda webbplatser och sökmotorn metoder optimering för att få fler potentiella kunder ombord. I fall av kundservice, också kommer BPO företag beror till stor del på Internet. Den inkommande call center använder e-post som svar, även online chatt är användbar för att interagera med kunder och lösa deras problem. Telemarketing tjänster kommer också att ta hänsyn till köpmönster hos konsumenterna när de försöker sälja produkter / tjänster.