hur man hittar arbete maskinskrivning

En dag min teenage dotter frågade mig. “Mamma, jag tror jag har stor kompetens textmeddelanden … tror du att jag kan hitta jobb i att skriva?” Tja min första reaktion (till mig själv) var “Are you kidding me … vilken typ av kompetens är i textmeddelanden?” Men att vara en underbar mamma som jag är (ler), sa jag, “ja det är en form av skrivfärdigheter tillsammans med en stark känsla av avkodning … Ah ha! Sägs om inmatning på något sätt eller formen?

Datainmatning jag tror är den mest avgörande delen av alla företag. Det finns ALLTID data som matas in. Det finns tusentals företag som anställer datainmatning arbetare internt (dvs på arbetsplatsen) samt metoder för distansarbete (vilket innebär att de skulle kunna arbeta hemifrån).

Enligt min erfarenhet, är en av thee bästa metoderna för att få arbetet att skriva för företag att bli registrerade hos bemanningsföretag. Dessa byråer som “precis som titeln”, finner du tillfälligt arbete för att blidka de arbetsgivare som frågade dessa organ för att få hjälp. Ibland uppdragen är korta och ibland de kan vara permanent. När du blir registrerad hos dem (förresten är gratis), kommer de att göra sitt bästa för att hitta arbete i din linje av expertis. Väl med dessa stora skrivfärdigheter, kan dessa organ nästan 95% av tiden hitta arbete för dig. Detta är ett bra sätt att börja att se vilka områden eller linje av arbetsgivare du vill hålla på med.

Nu kommer du över en liten hinder men ibland inte … organen kommer att fråga eller ens ge dig en skriva prov. De vill se till att du kan skriva. Vissa människor “fejkar funk” och kan väl bara säga att det är inte snyggt. Om de inte erbjuder testet eller ett intyg för dina skrivfärdigheter, kommer de att berätta för dig var du ska gå och om det finns en kostnad alls.

När du har registrerat dig och tog din Typing Test och (Godkänd – smile) fått ditt certifikat så är du nu på “tillgängliga listan.” Den tillgängliga listan innebär i princip att du är vridande och redo att gå till jobbet. Nu genomsnittliga passet för att skriva prov är normalt mellan 30-45 wpm beroende på arbetsgivaren eller byrå. Men jag är säker på att du har de stor hastighet färdigheter redan!

Senaste, vara redo när telefonen ringer, eller ens få ett e-postmeddelande (You got mail!) Angående ditt uppdrag. För att få fler jobb i framtiden måste du visa dem en god uppslutning och en villig att ta uppdrag ivrigt. Vem vet … du bara kan landa en tillsvidareanställning med ett företag som du alltid har velat jobba. Men mina förslag, shoppa dig runt och leta efter dessa möjligheter. Nöj dig inte för tråkig maskinskrivning kontorister positioner … gå och ha kul med det!

Jag hoppas du gillade den här artikeln och många att komma på hemsidan. Du kan även se vår Windows Live Space Om du har några andra bra information som du vill dela med dig, är du välkommen att göra det.