fastställande din egen xbox – slug eller farliga

Mest Xbox spelare har erfarenhet, eller känner någon som har upplevt den fruktade “ring of death”, eller 3 ringar, på sin Xbox. Detta har oftast behandlats som en säker död för konsolen.

Det är dock snabbt att erkännas att detta är något som kan fixas. De flesta människor kommer att skicka Xbox till Microsoft för reparation, eller skicka till ett företag som erbjuder samma tjänst för en mycket mindre.

Jag har nu blivit medvetna om artiklar som du kan köpa som lär användaren hur att reparera sin egen Xbox. Detta är oftast en billig engångs köp med en steg-för-steg guide på Xbox reparation. De som är bra också erbjuda garantier pengar tillbaka på misslyckanden.

Det finns hinkar av ställen som säljer denna tjänst, de flesta via dotterbolag, men jag skulle rekommendera att alltid använda jämförelse webbplatser för denna produkt och kontroll recensioner. Också se till att du bara välja de som erbjuder pengarna tillbaka.

Det verkar ganska enkel process för alla behöriga (och modig) användare, men ett ord av varning bör alltid förses med alla inköp, och det är att så fort du försöker göra din egen Xbox reparation, du omedelbart ogiltigförklara dig garanti. Detta bara frågor om din plan B är att skicka tillbaka den till MS. Om du misslyckas, kan du alltid försöka ett annat företag.

Om du föredrar att gå ner i MS rutt kan du ringa Xbox 360 supportcenter varje dag från 9:00 till 1:00 Eastern tid, och 06:00 till 22:00 Pacific Time. Användarna kan ringa 1-800-4MY-XBOX i USA för att få reparationen inleddes. Internationella användare kan ringa 425-635-7180. När du har ringt, och identifierat problemet, är en tom box skickas ut till dig. Det särskilda problemet till hands kommer att avgöra vad allt innehåll skickas tillbaka till reparatör. Om inte ditt problem är relaterade till hårddisken, bör du behöver bara skicka systemet minus hårddisk, skivor, sladdar och controllers.