hur man sparar pengar på RV lagring

Alla idag är bekymrad över sina dollar och hur de används. Det är vettigt att försöka spendera dina pengar klokt. Här är några bra tips för att spara pengar på RV lagring. I jakten på att spara pengar, har folk slarva och vidtagit extraordinära risker för att spara några dollar. Till exempel har en del bytt anläggningar RV lagring, lämnar en ren och säker plats att parkera på en anläggning med liten eller ingen säkerhet. Några har också gett upp asfalterad parkering för grus eller smuts partier, utsätta sin RV till möss och råtta angrepp. Denna metod är inte en bra idé och är aldrig rekommenderas därför att i det långa loppet finns det aldrig några besparingar, bara mer kostnader.

För att spara pengar utan att kompromissa med säkerheten för din RV, försök att spara pengar klokt. Fråga personalen om de erbjuder några rabatter för längre hyreskontrakt. Dessa är bra eftersom inte bara får du en bättre förvaring ränta, men du är också priset skyddas för leasingperioden från eventuella räntehöjningar. Fråga om det finns någon inflyttning specialerbjudanden eller specialerbjudanden manager. Dessa erbjudanden kan ibland erbjuda dig en super låg inledande kurs för den första månaden eller två. Dessa incitament sparar pengar och bör inte förbises.

Du kan spara pengar på RV lagring genom att välja din anläggning smart. Det finns några stora besparingar som de flesta aldrig inser eller tänka på när de handlar för RV lagring.

Till exempel: Anta att du valde en anläggning som erbjuds följande bekvämligheter.

• Professionell RV tvätt station (notera: inte bara ett område med en slang och hink)

• Dumpa station

• Air Station

• Ice station

Alla dessa bekvämligheter spara mycket pengar och tid. Ett mynt gör det själv biltvätt skulle kosta ungefär $ 50.00 tvätta en RV. En dump station tjänsten kommer att debitera dig $ 20.00. Att vädra upp alla dina däck på bensinstationen kommer kostar $ 5,00 kvartalen. Om du stoppar i snabbköpet för att köpa ett par £ 20 påsar av is för kylaren kommer att kosta dig $ 18.00. Lägg alla dessa kostnader upp och du spenderar $ 93,00 varje gång du förbereda RV eller båt för en utflykt. Om du använder din RV mer än en gång i månaden du kan spara $ 93,00 X 2 eller 3 gånger, som då blir ett mycket stora besparingar. Som ni kan se smarta bekvämligheter i en RV lagringsanläggning kan du spara massor av pengar!

Vad sägs om argumentet för att välja att lagra din bil på en anläggning som är billigare eftersom det är längre bort i dessert bort från städerna. Det finns flera problem med detta argument. Även om det kan finnas någon kostnadsbesparing, det finns de olägenheter och avstånd resor att hantera. De flesta av dina månatliga sparande äts upp med extra bränslekostnader för att gå till och från anläggningarna är belägna alltför långt borta.