häst lag

Att ha en häst är ett nöje-orienterad aktivitet och, på grund av detta, kan människor som äger en häst känner till alla de juridiska frågor som kan vara inblandade med häst ägande. Häst lagen säger att en häst behöver medicinsk behandling och vaccin med jämna mellanrum samt försäkringsskydd. Häst försäkring kommer främst att skydda hästägare mot ansvar och skador. De flesta försäkringsbolag kommer att täcka en fordran avseende en häst i förhållandet 80/20.

Eftersom hästar är höga underhållskostnader critters som kräver särskilt försäkringsskydd, det finns flera lagar som är specifika för häst juridiska frågor. Catanese & Wells är den mest framträdande häst advokatbyrå och har tjänat hästnäringen i över 25 år.

En av de mest tillämpade lagar med anknytning till hästnäringen är de Equine varningar lagar. Dessa lagar trygga en hästs ägare mot ansvar, skador, och så vidare. Ägaren är skyldig att sätta upp varningsskyltar som varnar besökare att hästarna inte är tillförlitliga och att olyckor eller skador kan hända med dem om de kommer för nära hästen, till exempel.

De erfarna häst jurister Catanese & Wells företräda sina klienter genom att engagera sig i varje aspekt av hästbranschen. Deras advokater är specialiserade på häst lag och har kompetens inom alla aspekter av hästbranschen, från ägarna till uppfödare och personer som tillhandahåller tjänster till industrin. Byrån företräder klienter genom sin häst advokat grupp, som har erfarenhet av de flesta hästraser inklusive Appaloosa, Hunter / Jumper, Standardbred, fullblod och arabiska.

Företaget visar alla raser och häst industri, inklusive frågor som berör racing, veterinär felbehandling, tjänster hovslagare, shower och hästar nöje, tillsammans med avel och ombordstigning anläggningar. Kontakta Catanese & Wells att prata med en häst rättslig specialist och få ytterligare information om häst lagar.