första samtalet upplösning kundservice

First Call Resolutioner, eller FCR, är ryggraden i korrekt och professionell kundservice. Agenter och anställda som arbetar vid inkommande call center skrivbord måste vara försiktiga om de frågor som de hanterar. Frekvensomriktaren bör vara att lösa de problem som dyker upp. Och callcenter agent inte får stanna vid det. Agenten måste sondera djupare in i problemet och se om de frågor fungerar väl. BPO företag som tillhandahåller felsökning tjänster strävar hårt för att uppfylla denna standard när de kan rensa ut tillhörande frågor samt. På så sätt kommer de nödställda som ringer inte kontakta dig igen inom de närmaste 48 timmarna. När ett samtal kommer inte från den berörda ringer med en relaterad fråga, är samtalet markeras som FCR. Ju högre FCR procentsats, desto bättre dina call center-tjänster fungerar.

Låt mig visa ovanstående punkten med ett exempel. Det kan vara att du står inför en del problem med din mobiltelefon. Du ringer upp numret kundservice. Vid slutet av call center, börjar att av cykeln. Om du har gjort ett samtal under de senaste 48 timmarna eller följa upp med ett samtal under de närmaste 48 timmarna, kontrollerar BPO företaget upp orsaken. Om orsaken är en närbesläktad fråga, betyder det att ditt samtal är inte tillämplig eftersom FCR. Du kanske har efterlyst en volym-relaterade problem. Den callcenter Telefonpassning agent besvara samtalet ber dig att kolla upp dina inställningar. Du kontrollera om saker är okej och hänga upp. Men det är arbetet i callcenter agent för att kontrollera om andra frågor som kan ha orsakat volymen problemet. Det finns stora chanser att du kan ringa upp igen klaga på att problemet inte var löst. Det är vad callcenter försöker undvika.

First Call resolutioner är ett riktmärke för call centers. När du har en högre FCR, betyder det att du har tränat dina BPO agenter väl. Det betyder att de har tillgång till kunskap banker som möjliggör noggrann informationsspridning. När du inte går för en hög FCR, har du problem att ta hand om. Det kan vara att du inte har utrustat din inkommande call center agenter med tillräcklig auktoritet för att lösa problem. Ibland detaljstyrning av chefer och teamledare leder till agenter som handikappad i beslutsfattandet. När de tillhandahåller tjänster callcenter på trav, kan du inte vänta på att någon högre upp för att berätta för dig vad du ska göra. Det är ett område som callcenter enheter behöver arbeta på.

FCR förhållanden är en favorit med kunder. Call center-enheter uppnår en hög FCR skulle innebära större tro från kunderna. Du kan väska bättre telemarketing projekt när du har en hög FCR. FCR är också viktigt att upprätthålla sunda relationer med dina kunder. Kunderna kommer att böjas mot varumärkeslojalitet och håll dig till ditt företag när du lösa sina problem på den allra första instans. FCR bygger upp varumärke och det är något som alla moderna företag företag behöver.