eskorterar en skattemässigt ansvarig relation

I dessa tider av ökad ekonomisk klyfta, med tanke på den rika blir rikare och de fattiga blir fattigare, är inget så förbryllande mot lägre klass som kostnaden för en high end kvinna som säljer du hennes tid. Hur kan kvinnor prissätta sig till att börja med? Vad är tid och människokroppen värt? Är ensamhet något som kan köpas bort för korta tidsperioder? Och varför betala för något som är i stort sett fri? Tiden är verkligen inte gratis, men företaget eller sällskap är. Vi handlar vårt bristvara i tid på jorden för pengarna i siffror generellt intervallet från 40 till 60 timmar varje vecka, sitter på kontor eller skåp, som stod bakom kassan, ibland arbetar i butiker och lager. Känslomässiga och fysiska stöd handlas mellan två eller flera personer. När handel tid du skulle få en relation som misslyckas eller vara i en relation där din partner försöker vinna på att vara med dig.

Och vi säljer alla våra kroppar. När searchingfor ett jobb vi tenderar att söka efter den översta betalande och en som fälttester med våra givna kunskaper, skolgång, och våra bakgrunder. Fingrar och händer för att tillverka och skriva, att ben och armar bära och flytta föremål, även tankar för åsikter och idéer är allt något som vi gör i vårt dagliga jobb. Därför vi säljer vissa delar av kroppen, utan att ens relising det. Vi säljer våra ögon och våra öron och våra munnar. Vi säljer oss själva och komma hem trött, avrunna, öm, och stressad. High end girls säljer sin tid och organ på samma sätt som vi alla gör, har de bara bättre tider och högre ersättning. Ändå konsumenterna är villiga att betala för en annars kostnadsfri tjänst, för vad? Attraktiva kvinnor och män kan lätt hittas i något land. Då igen, som diskuterats ovan, människor är aldrig riktigt fri.

Som vi alla vet, desto mer tillgångar du har desto större målet som du blir, även när du investerar i pengar och tid i varje relation som du kan ha. Numera måste man vara försiktig med vem du litar på. Annars kan du upptäcker att någon använder du för dina pengar med ägandet av hälften av dina tillgångar. På lång sikt kan det tyckas att det är mer ekonomiskt att betala för en natt och sedan investera i en långsiktig relation När du betalar för en tjej för hennes tid du vet vad du får dig in. Kvinnan kommer att fastställa sina villkor, som är rättvist beaktar alternativet. Och som allt annat du får vad du betalar för, dessa kvinnor är oftast utbildade, diskreta, bra skådespelare / skådespelerskor, och kan tas till parter och affärsfunktioner utan att orsaka en scen.