firar evig kärlek på uppdrag av tweety

Skapad av Bob Clampett i 1942 för “En berättelse om två kattungar”, detta är gulfärgad, baby kanariefågel fortfarande mycket populär bland alla åldersgrupper. Tweety är en smart, väl lugn liten fågel som kan bli knepigt och menar ibland. Men denna älskvärda lilla fågel har ett stort fan följande. Fans över hela världen fira sin kärlek för Tweety på många olika sätt.

• Bilda en fan club: Internet gjorde allt lätt. Det bidrog till att nå ut till likasinnade och skapa grupper. Det finns många Tweety fanklubbar, online och offline. De delar sin smak, be om information inte känd, diskutera om episoder och även dela deras Tweety tyger.

• Designing merchandise: Person med en böj på kreativitet kan komma med olika Tweety merchandise. Tweety kuddar, väskor, dukar, strumpor, nyckelringar, affischer, tapeter är några av de populära produkter som säljs runt. Du kan även gå för online-försäljning av exklusiva Tweety tyger.

• Firar händelser: Tweety baserade händelser kan firas av många anledningar som examen för grundskolan dag, gul dag, sjunger som kanariefågel dag, göra allt som Tweety dag etc.

• Tweety temafester: Firar Tweety temafödelsedag är mycket populär bland unga flickor och deras mödrar. Men andra partier som påsken, baby shower och julen kan också firas i Tweet stil.

• Tweety tema inredning av rummen: Kid säng rum inrett i Tweety tema är ett annat sätt att visa din kärlek för Tweety. Det finns möbler, bordsskiva objekt, leksaker, affischer, tapeter, gardiner och många mer dekorativa föremål som kan användas i ett rum.

• Tweety linje av designer outfits: Vissa hardcore Tweety fan designers har även kommit med klädkollektion inspirerad av Tweety. Dessa gula färgade motiv drabbas begränsad upplaga skapelser.

• Tweety Tatueringar: Det senaste inom Tweet mani är att gå för Tweety tatueringar. Fans är sport häftiga Tweety tatueringar för att visa sin kärlek till denna kändis kanariefågel.

Du kan fira din kärlek för Tweety på många sätt. Faktum är att du kan komma med något unikt också.