10 myter om att använda ett svar center skingras

Det finns missuppfattningar om användningen av ett svar center för affärslösningar och meddelandetjänster. Företagen kan vara motvilliga att anställa en tjänst, men det har visat sig vara kostnadseffektiva och bidrar till att öka intäkterna. Några myter om att använda ett svar center är följande:

Ett. Det är dyrt att använda ett svar centrum.

Det är inte dyrt att använda ett svar centrum. Det är en bråkdel av utgifterna för hyra inom eller använda en befintlig personal. Svar center tjänster fungerar med ett företags behov och budget för att hjälpa ett företag att växa och bli mer påhittig. Använda ett svar center kan rädda ett företag 20-25% genom att öka effektiviteten.

2. Dina samtal kommer inte att besvaras hur ditt företag vill att de ska vara.
Ett svar center personal kommer att vara högt utbildad för att besvara samtal enligt företagets föreskrifter. Deras uppgifter kommer att anpassas till ditt företag, och personalen kommer att veta hur det ska hanteras och vilka åtgärder som bör vidtas.

Tre. Mitt företag kommer inte få ordentlig feedback på vem som ringer.
Svar center ger konsoliderad rapportering. De kan analysera dina leder, och rapportera tillbaka informationen till ditt företag för korrekt information om vem som ringer, och även ge förslag på hur man kan förbättra. Att känna dina kunders behov och mönster leder till ökade intäkter.

4. Telefon täckning är viktigt, men ett svar center kan inte svara på e-post.
I denna elektroniska tidsåldern, är e-post normalt den viktigaste formen av kommunikation i näringslivet. Svar centers har nu möjlighet att en levande e person som svarar när du inte kan. Svar center erbjuder även tjänsten av textmeddelanden och fax svarar.

Fem. Ett svar center kan inte tillgodose mina tvåspråkiga kunder.
Svar center ger tvåspråkiga kundservice, telefonsvarare, och meddelandetjänster. Med ökningen av den spansktalande befolkningen, har det blivit en nödvändighet för att kommunicera effektivt med dem.

6. Ett svar centrum kan inte effektivt hantera nödsamtal.
Ett meddelande center kan ställa in personsökning förfaranden som snabbt kommer att få brådskande meddelanden till den behövs personen på din personal. Det är en skräddarsydd förfarande som säkerställer att varje samtal tas emot.

7. Svar centra är ökända för inkonsekvent kvalitet.
I det förflutna, har callcenter varit kända för att vara opersonlig och oinformerad. Idag, svar center är en sömlös förlängning av din verksamhet, och deras personal är utbildad för att hjälpa ditt företag att lyckas. De får lära sig att förmedla bilden av kvalitet.

8. Svar center företag används endast för inkommande samtal.
Call center har förmågan att kommunicera med dina kunder med utgående samtal tjänster. De kan följa upp med leder, ange möten, placera följa upp undersökningen gör, och föra samtal för kvalitetssäkring.

9. Kundservice agenter på ett svar centrum kommer inte att vara förtrogen med mitt företags produkter.
Personalen på ett svar center är väl bevandrade och gör omfattande forskning på alla kunders produkter. De är också skyldiga att studera kundbas, så att de kan maximera kundtillfredsställelsen samtidigt ta order.

10. Säkerheten av min verksamhet kommer att äventyras om vi använder ett svar center.
Svar sjukhus använder toppmodern teknik och har ett mångsidigt system säkerhet stöd. Dessutom har de kompletta systemet igen så alla samtal registreras och sparas.