batteri underhåll tips för att behålla din blybatteri

Batteri underhåll är viktigt för att förlänga batteriernas livslängd. När du testar dina blybatterier, djupa batterier cykel och andra batterityper, kommer det inte bara förlänga livslängden på batteriet, det kommer också att spara lite pengar. En lagringsenhet för batterier är viktigt för alla off grid solsystem. Underhåll är viktigt för denna del av strukturen. De behöver ofta ersättare jämfört med andra komponenter i systemet. Adekvat underhåll kan dock reducera ersättare.

Här är några tips som skulle vara av stort värde för dig för underhållet av dina blybatterier. Dessa tips är säker på att förlänga livslängden på ditt system och sparar kostnader för ofta byta ut batterierna.

Tips 1

En faktor som bidrar till livslängden minska dina blybatterier är värme. Det rekommenderas starkt att du lagrar batterier på en sval plats under de varma årstiderna. Vid 77 0 F eller 250 C batterierna tenderar att stanna friskare längre. Bra batteri underhåll tekniker innebär användning av en väl ventilerad låda för att täcka dina blybatterier.

Tips 2

Vattnet nivåerna för icke blyackumulatorerna måste kontrolleras kontinuerligt. Alla låg nivå skall toppade med destillerat vatten.

tips 3

En teknik som håller batteriet från antingen överladdning eller underladdning kommer stöd i underhåll av batteriet. En enhet som uppnår sitt syfte är en laddningsregulator, annars känd som en laddningsregulator. Bortsett från att förhindra överladdning eller under-laddning av batterier, hjälper en regulator också till att hålla batterierna på en säker nivå. Djupurladdningsbatterier får väsentligt, inte laddas ur till under 20%, om de gör det kommer att förkorta deras livslängd.

Tips 4

Batterier ska förvaras endast efter att de fullständigt har åtalats. Detta är mycket viktigt om du har ett behov av att hålla batteriet oanvänt. En orsak till batterier som inte håller laddningen är när blybatterier lagras oladdade. Det rekommenderas dock att batterier inte bör förvaras oanvänd under en längre tid utan att laddas.

Batteri underhåll är nyckeln till att öka dina batterier liv och öka sin längd dagar. När du behålla dina batterier, bör det finnas en minskning bortkastade pengar att ersätta dem. De tips som beskrivs här kommer att ge bra resultat om du använder dem till din batteriförbrukning.