illegala RV lagring operatörer

Undvika de höga kostnaderna för ett billigt pris

Idag är ser allt du behöver göra på Craigslist eller någon annan gratis marknadsföring webbplats för att hitta alla typer av annonser för “Super Cheap RV Storage”. De flesta av dessa super billiga lagringssystem är olagliga verksamheter. De oärligt vilseleda kunder att tro att det inte finns någon risk när man använder deras tjänster. Tyvärr inser de flesta människor inte deras billiga priset kommer vid en mycket hög kostnad för att göra affärer med dessa illegala aktörer.

De illegala RV lagring har gett branschen ett svart öga. De gör upprörande falska påståenden att din RV är helt säker medan du lämnar det med dem. Illegala aktörer är inte utrustade för att hantera brottslighet som låg budget verksamheten locka, inklusive brott som kommer från operatörerna själva. Detta påverkar de legitima aktörerna RV lagring som inrättat verksamhet på rätt sätt, lagligt. För att stoppa dessa olagliga aktörer, har flera städer redan varit aktiv i att stänga ner dem. Läs vidare för att se hur det påverkar dig, lagring användaren.

hur man identifierar en illegal aktör RV lagring

Liksom de flesta illegala verksamheter, illegala aktörer försöker gömma sig från stadens tjänstemän, myndigheter och IRS. De kommer inte att annonsera att använda deras adress eller bilder visar som skulle avslöja deras exakta placering. Det är först efter att du har ringt och de blir bekväma att du blir en riktad kund. Först då, är de villiga att avslöja för er deras exakta placering. De kommer att uppmuntra dig att betala kontant och betala i förskott. De undviker kreditkort om möjligt. Verksamheten är höljt i hemlighet och de stöter på när de gör du en stor fördel. De är inte. Det är en bluff! Här är några enkla sätt att upptäcka en olaglig operatör.