hjälpa programvara desk management – hjälp och information

En viktig hjälp och information resurs, en helpdesk felsöker problem och frågor av kunder. En helpdesk support levereras via e-post, BBS, fax eller ett avgiftsfritt telefonnummer. En helpdesk innehåller alltid en intern loggning funktion som noterar frågor på ett problem arbetsblad. En helpdesk kan antingen lösa problemet omedelbart eller vidarebefordra den till rätt gren för beslut. I många situationer, en helpdesk blir ansikte utåt avdelning eller organisation.

Nivån på “helpdesk” tjänster som erbjuds av en organisation kan bestämma sin tillväxt och utveckling. Som en grundläggande och viktig del av ett företag, kan en helpdesk anläggning hantera och hantera komplexa kunder frågor, väljer rätt verktyg och fatta självständiga beslut. En helpdesk-avdelningen bygger på det föreställningar, och som institutionen förbättras, blir dess ledning en skrämmande uppgift. Lyckligtvis, under årens lopp, har nya och innovativa tekniker för helpdesk management framkommit att bistå projektledaren i utplaceringen av erforderliga uppgifter och åtgärder.

Funktioner i helpdesk programvara:

-Mjukvara skapad för helpdesk management erbjuder stödresurser förmågan att lösa och spåra förfrågningar av stöd.
-En webbaserad helpdesk erbjuder effektiva funktioner såsom förbättring av e-handel företag, försyn för stöd efter försäljning och direkt kommunikation och marknadsföring hos befintliga kunder.
-Helpdesk anläggning anställd övervakning som registrerar och loggar individuella insatser av medlemmarna i supportprocessen.
-Bibehåller en kunskapsdatabas om samtalsloggar och frågor, klassificera dem efter graden av brådska och lösning.
-En verifieringskedja att redovisa och följa upp mål och samtal. Revisionsspåret dokumenterar automatiskt alla åtgärder som utförts inom de systemparametrar.
-Skapa nya trender i den “hjälp”-system som skulle hjälpa till att förbättra produkter och tjänster.

Populära Programvara för helpdesk management
“Helpspot” är ett populärt program som kan hantera behoven hos helpdesk. Nedan är de funktioner som finns i programvara:

instrumentpanelen:
Instrumentpanelen ger möjlighet att följa förändringar och rörelser på helpdesk. Erbjuds med en utvecklad grafisk-user-interface, instrumentbrädan en utmärkt hög nivå, i realtid bild av helpdesk.
Dessa är de viktigaste funktionerna i
-Dynamiskt genererade grafer som erbjuder en visuell bild av förfrågningar av inspelade förfrågningar
-Begäran ticker visar de senaste 10 ansökningar i systemet

händelserapporter
Detta har inte bara processer SQL fråge verktyg eller Excel ODBC anslutningar att göra rapporter, erbjuder det också makt anpassning, där användaren kan lägga till fält för rapporter, områden såsom: Peak timme på dagen, veckodag, månad året för förfrågningar,, Speed ??till upplösning för personal och övergripande kan personal arbetsbelastningen läggas

filtrering av begäranden
“Helpspot ‘kan hjälpa spåra begär rätt till källan och IP-adress. Filter som ingår i “begäran filtrering”-funktionen är.