faktorer att tänka på samtidigt köpa kommersiella diskmaskiner

Det finns några viktiga baserade faktorer som du bör försöka besluta om rätt kommersiella diskmaskiner för din restaurang eller kommersiella kök. Det finns massor av diskmaskiner som finns på marknaden idag för att möta behoven hos alla typer av catering verksamhet. De mest populära är diskbänk glasdiskmaskiner, undercounters, dörrenheter typ, värmare booster, och så vidare.

Välja rätt kommersiella diskmaskiner beror på mängden av rätter du behöver tvätta i en given timme, och också på vilken typ av disk du tvättar. Det finns några diskmaskin enheter som är särskilt utformade för att rengöra bara glas, krukor, eller kokkärl. I fall, har din kommersiella kök tillräckligt utrymme, kan det vara ett klokt beslut att dela uppgiften att diska mellan två specialiserade kommersiella diskmaskin enheter.

Det är också viktigt att hålla en redogörelse för den mängd rätter som tvättas. Försök att komma ihåg att när du beräknar rack av rätter som du producerar per timme, bör du försöka att använda numret produceras under tiden för toppbelastning. God kvalitet kommersiella diskmaskiner varar vanligen för minst 5 år. Med varje år som går, skulle ditt företag växer också innebär fler rätter att tvätta! Således väljer en diskmaskin som klarar topp dishload gånger med plats för fler.

Å andra sidan, med hjälp av en stor enhet innebär mer energi-och vattenförbrukning. Och, i fall disken bearbetas med en snabb hastighet då rack tenderar att gå igenom halvtomt, vilket resulterar i olämpligt drift. Därför är det viktigt att anteckna tiden exakt för att uppskatta dishload för att välja rätt storlek kommersiella diskmaskiner.

Välja en energieffektiv yrkesdiskmaskin har blivit behovet av timmen. De flesta av de kommersiella diskmaskiner från välrenommerade företag, exempelvis Hobart diskmaskin, byggs i enheter booster värme och utrustade med automatisk vattenpåfyllning och tomgång funktioner pump avstängning för att förbättra energieffektiviteten. Så, om du vill spara på energi samt pengar, välja en energieffektiv diskmaskin enhet.

Om du letar efter ett brett sortiment av kvalitetsprodukter kommersiella diskmaskiner till bästa marknadspris, besök Ecomax-catering.co.uk. Företaget är känt för att erbjuda några av de finaste yrkesdiskmaskin enheter och annan utrustning för storkök från kända varumärken, såsom Hobart diskmaskiner, Ecomax diskmaskin och många fler.