elbolag i Illinois och vad de lär sig från Texas

Som Illinois går igenom el avreglering, det finns en hel del de elbolag i Illinois kan lära från Texas elbolag. Texas energileverantörerna har genom avregleringen och är väl etablerade och vet ins och outs för att möta behoven hos den offentliga efterfrågan på billigare verktyg. De är väl bevandrade i att ge billigare el.

Även Illinois har avreglerats sedan mars 2008, finns det fortfarande många saker att energileverantörerna i Illinois kan lära från Texas energileverantörer. Vid början av avregleringen i Texas, sprang många små företag upp och försökte ta en bit av marknaden, var några framgångsrika och vissa var inte. Detta ledde till att vissa konsumenter är rädda för att byta till mindre okända leverantörer. De fruktade att företaget inte skulle överleva och att de skulle förlora sin elhandlare eller automatiskt kopplas till en dyrare leverantör.

Några av de nystartade el leverantörer i Texas lyckats få en stor bit av energimarknaden. När de växte, lärde de sig att vinna förtroende hos allmänheten och ge god service till ett mycket lågt pris till konsumenten.

En av de mer framgångsrika typer av el leverantörer i Texas använder multi level marketing för att nå sina framgångar. Grannar deltar och säljer energi till sina grannar och vänner. De kan tjäna extra inkomster för deras familjer samt att få möjlighet att få sin el till ett starkt reducerat pris eller till och med gratis. Dessa Texas energileverantörerna har expanderat till andra avreglerade stater samt med en stor framgång. Elbolag i Illinois kan lära mycket av dessa Texas elbolag.

Med tjänster ofta tar en stor bit av den typiska familjens inkomst, är husägare söker ständigt efter sätt att sänka sina energikostnader. När presenteras med möjlighet att få mycket låga priser eller fri energi, många husägare blir inblandade i denna typ av energi försäljning. Det finns också ett växande antal kommersiella företag som får sin energi genom denna typ av elektriska leverantör.