3 frågor att ställa innan du anlitar bröllop bilar birmingham

Ditt bröllop äger rum i Birmingham och du om att hyra ditt bröllop bilar, och du går igenom en online katalog med bröllop bilar Birmingham, måste du förstå att det finns vissa frågor som du måste ställa bröllopet tjänstebil tjänsten innan du faktiskt underteckna de streckade linjerna (no pun intended).

Det finns flera frågor som du kan be en bröllop leverantör bilservice men det finns 3 viktiga frågor som du måste ställa, och dessa frågor är:

1) Vilka områden i Birmingham täcker de?
Om du använder bröllop bilar Birmingham, måste du veta vilka områden de täcker. Eftersom vissa företag tillhandahåller standard taxa som inkluderar en rundresa radie av 20 miles (börjar och slutar vid deras bas i Birmingham), men om du vill lägga till en extra körsträcka, kommer du att få betala en extra avgift.

2) Kommer de att kunna erbjuda transport för gäster?
Vissa företag kanske inte har fordon för att transportera gäster från bröllop till receptionen. Du behöver ta reda på om företaget har andra fordon bortsett från specialiserade bröllop bilar. Det finns flera bröllop bilar Birmingham som ger följande:
– Mini-bussar
– Familjebussar
– Full size tränare

Dessa fordon är utmärkt för att transportera din familj och vänner till och från bröllopet. Vissa företag erbjuder följande tjänster:
– Insamling av gäster från bröllopsfesten
– Flera drop offs

3) Vilka är villkoren för hyra?
Detta är kanske den viktigaste frågan av alla. Du kan ta reda på villkoren för bröllop bilar hyra antingen på internet eller betala ett besök på bolagets kontor själv.

? Deposit & Balans – Du kanske vet detta redan, men de flesta bröllop bilar Birmingham kommer inte att bekräfta din bokning om insättningen inte tas emot. De flesta företag inte tillbaka inlåning liksom. Balans betalningar måste också göras i sin helhet (en vecka före bröllopet dagen – det vill säga om betalningen görs med antingen check eller kredit / betalkort). Om du betalar kontant, kommer vissa företag ta betalt vid tiden och platsen för det första plocka upp.
? Hyrestid – Du kommer att upptäcka att vissa företag har en hyra period på högst tre och halv timme från ankomsten till den ursprungliga plocka upp till tiden av avhopp i sista släpp ut punkt. De flesta bröllop bilar Birmingham kommer att ta ut en extra avgift för extra hyrestid, men det kan inte vara möjligt om bilen beror på att fortsätta en tidigare reservation.
? Fordonsstopp – I händelse av en oväntad motorstopp reda på om företaget kommer omedelbart att ge ett annat fordon för att ersätta den andra bryts ned fordonet. Vissa företag ger en full återbetalning av avgifter om de inte kan ge en ersättning fordon.

Det finns andra poster som anges i villkoren för hyra men dessa 3 verkar vara det viktigaste.