konferens transkription tjänster – varför

Konferens transkription är att konvertera ljudfiler till textfiler. Konferens transkription görs för en akademisk eller företag konferens till textfiler i Microsoft Word-format. Ett företag som tillhandahåller tjänster konferens transkription i allmänhet alltid fungerar för alla typer av transkription uppgift.

Konferensorganisatörer väljer att använda en tjänst konferenssamtal transkription grund av fyra huvudskäl såsom:

Ett. Genom upprepning öka retention Konferensens teman
2. Ökande efter konferensen marknadsföring
Tre. Köra mer trafik via sökmotorer
4. Möjlighet att skicka reklam till konferensdeltagarna

Människor deltar delvis en konferens på grund av distraktion. De deltar flera konferenser och koncentrering vid alla konferenser är näst intill omöjligt. Få människor föreläsningar skapa relationer. Ibland missar även huvudteman efter att ha deltagit i konferensen. Således gör en transkription av konferensen och ge dem till deltagarna är avgörande för att effektivt förmedla det centrala budskapet i konferensen.

Tillhandahållande av transkript för konferensdeltagarna skapar möjligheter där deltagare i konferensen kan marknadsföra en föreläsning och dess viktigaste ideologi på uppdrag av arrangören. Deltagare kan använda dessa avskrifter för att lägga upp den på sina bloggar som ger en kommentar, lägg utdrag i sina nyhetsbrev, etc. Detta kommer att fungera som en konversation verktyg för arrangören.

Få konferensarrangörer också ladda upp videor av sin kärnverksamhet föreläsningar till sina webbplatser tillsammans med sammanfattningen av konferensen. Online video tjänar som bra verktyg för att öka webbplatsens trafik, men sökmotorerna inte förmedla vad den innehåller. Folk skriver också kort sammanfattning av deras videor samtidigt publicera dem på nätet, vilket inte är tillräckligt. Det enda sättet att garantera sökmotorer helt indexera videoinnehåll ha en konferens transkription tjänster konvertera ljudet i videon till textfil.

Att skicka gratis transkript kostnad konferens för deltagarna bygger goodwill och skapar också en möjlighet för konferensarrangörer att omfatta tjänster marknadsföringsmaterial för som är potentiellt lukrativ utan tydligen att invasiva eller irriterande.