karriär översyn gå in den filippinska call center branschen

Den filippinska call center branschen har verkligen vuxit under det senaste året. Detta beror på Filippinerna erbjuder allt som outsourcing offshore företag behöver. Först och främst av dessa är tillgängliga kompetent arbetskraft och relativt sett lägre kostnader för arbetskraft jämfört med en landbaserad operation. Branschen har utvecklats väl och leda tävlingen i den globala outsourcing industrin. Varje sedan branschen var gick full gång under 1999, det fanns ingen återvändo i utvecklingen. Ett betydande antal av dessa företag etablerade i Indien flyttas eller grenade mot den filippinska skärgården när den stora potential för landets geografiska läge realiserades.

Så är du redo att arbeta på ett callcenter?
Call centers, även kallade contact centers är bra ställen att arbeta i framför allt eftersom man inte behöver någon särskild grad att komma till en. Många filippiner, enligt undersökningar, har college grader. Däremot kan du ha antingen färdig massmedia eller ammande och det skulle ingen roll. Allt du behöver är rätt kompetens särskilt i att kommunicera med människor och du kan få hyras direkt. Den bästa delen om att få in denna typ av karriär är dock lönen. Denna industri erbjuder mycket konkurrenskraftiga lön priser även för sökandena ingångsnivå. Detta är anledningen till call center har så många sökande.

Men det är inte alla spel och nöje. Det finns också en hel del utmaningar som man måste möta när man reser in i en karriär som ett contact center agent. Så vad exakt är dessa utmaningar?

Utmaningarna med att arbeta i en filippinsk Call Center
Det finns många utmaningar att arbeta villkoren kontaktcenter. Filippiner älskar princip att vakna tidigt på morgonen för att arbeta (i motsats att säga människor i Hong Kong där natten är levande och folk sover till nästan middagstid). Men detta kommer att ändras på grund av call center branschen kräver en att arbeta under natten. Detta är naturligtvis på grund av att Filippinerna är nästan vid den motsatta änden av världen till USA där de flesta av kundsamtal kommer sannolikt kommer ifrån. Således är skillnaden i tid enorm. Dag tid i USA är Nattetid i Filippinerna. Omvänt är nattetid i Filippinerna dagtid i USA

Det några faror med att arbeta på natten att man först bör vara medveten om innan man går in på contact center branschen spel. Tänk på att kroppen har en naturlig dygnsrytm även brukar kallas som en “kropp klocka.” Kroppen biologiska klocka tid bestämdes genom miljarder år av evolution. Att vända denna kan ha dåliga effekter för vissa människor med svaga konstitutioner som inte kan anpassa sig väl nog. De med dåliga andningsproblem kommer att förvärra deras problem. Men de med hjärtsjukdomar bör inte ens överväga att gå in i en sådan karriär.

Andra än dessa, kan arbeta i en filippinsk callcenter vara roligt och bekvämt om man kan justera väl nog. Lönen är bra och det finns alltid goda medicinska förmåner såsom hälsokort.