hinduiskt bröllop vigsel & viva pelare

Ett bröllop (även kallad Shaadi, Lagna, Vivah, Subh-Vivah och äktenskap) är den ceremoni där två människor förenas i äktenskap. Bröllop traditioner och seder varierar kraftigt mellan olika kulturer, etniska grupper, religioner, länder och samhällsklasser. De flesta bröllop medför ett byte av bröllop löften av paret, presentation av en ring eller ringar, och en offentlig proklamation av äktenskap genom en auktoritet eller religiös ledare. Särskilda bröllopskläder är ofta slitna, och ceremonin följs av en bröllopsfest. Musik, poesi, bön eller avläsningar från Skriften kan också införlivas i ceremonin
Den hinduiska bröllop (indisk vigsel) är en intrikat väv av vedisk skrift, folklore och traditioner familj. Även själva ceremonin är högtidlig eftersom det firar äktenskap, en av de sexton sakramenten, är det tillfälle glad, färgstark och festlig som familj och vänner samlas för att fira denna heliga riten. Det är hus innehavare stadium där i man och kvinna förenar att bli man och hustru för att bistå varandra i utförandet av sina religiösa och sociala plikter. Det är inte avsett att tillgodose individuella fysiska behov, men betraktas som ett medel till andlig härlighet, en nödvändighet för att utveckla härstamning ett nödvändigt samband mellan döda förflutna och ofödda framtid som ska komma till liv. Det är ett livslångt åtagande av en man och en hustru. Här om du gör uppoffringar är det inte mot och individ det är offer till permanent förhållande.
Det är ett samarbete mellan två själar som har satts på jorden för att bedriva ett perfekt liv på Riddarhuset, Virtue, rättfärdighet och gudomlig fulländning. Under ceremonin sjunger prästen Sanskrit mantran som skriftligen mer än 35 år sedan. Dessa löften förena bruden och brudgummen två själar så väl, att efter äktenskapet om deras kroppar kvar som två, deras själar samman och förenas harmoniskt som en. Vidare, denna ceremoni inte bara förenar bruden och brudgummen, men knyter sina två familjer tillsammans för kommande generationer.

Personlig: Du kommer att ha en personlig relation chef som tar hand om alla dina behov. Din personliga Relationship Manager kommer att säkerställa att matchmaking process är anpassad till dina behov med en personlig touch. Genom vår överlägsna systematiserat processen att förstå, forska och använda vår avancerade mjukvara matchmaking sökning kommer ViVa laget försöker outtröttligt för att hitta rätt match för dig.

Informativ: Vi ska ge dig maximal information om utsikterna. 100 + frågor som du kommer att få svar på. Från livsstil detaljer, personlig information familj, konfidentiell information – som lön, husägande, etc. Information som du alltid velat veta men inte vet var man kan få denna information från

Praktiskt: I dagens snabbt föränderlig värld, är tid en stor begränsning som alla ansikten. Viva Teamet strävar efter att göra matchmaking upplevelse bekvämt genom att helt hantera logistiken i processen. Alla tjänster som kundli matchning, bio-data med fotografier etc. kommer att ges till dig på din dörr eller bara ett telefonsamtal bort.