fördelarna med outsourcing tjänster – Del 1

Outsourcing kan vara en vag idé om en politiker, men en tillväxt söker entreprenör alltid ser det som en idé för att få arbetet gjort i minimal kostnad och av bättre kvalitet. En välsignelse av utvecklad teknologi, ger outsourcing faktiskt friheten att få arbete från var som helst, oberoende av avståndet kvoten. Denna frihet har accelererat spridningen av BPO företag (Business Process Outsourca företag) i tredje världens länder.

Outsourcing Services är integrerade med många fördelar, eftersom det håller näringsidkare fri från bekymmer och låt honom / henne helt koncentrera sig på områden, som hjälper i intäkter generation. I outsourcingtjänster, främst verk är utlagda från utvecklade länder till utvecklingsländer en, lika länder, såsom USA, Kanada, Ryssland lägga ut sitt arbete till BPO företag i utvecklingsland som Indien, Kina etc. En lägre arbetskostnad och förekomst av effektiv arbetarklass hjälper utvecklade länder att få bättre service på betydligt minskade priser. Bortsett från dessa, det finns många fler fördelar med Outsourcing Services. Några av dem nämns nedan –

• Kostnadseffektivitet är en av de mest spännande inslagen i outsourcingtjänster. I länder som Indien, varje år tusentals människor akademiker och de håller en bra kommando över engelska språket samt i tekniska aspekter. Deras kompetens inom dessa områden hjälper dem i intelligent och effektivt slutförande av entreprenaden. Således företagare som lägger verk BPO företag får en tjänst som är mycket bättre än kostnaden spenderas av dem.

• Detta är faktiskt en win-win situation för länder som är outsourcing tjänster samt länder som är inredning uppgifterna. I outsourcing tjänster, uppdragsgivare party spendera mindre mängder för att få en tjänst, som när en amerikansk entreprenör spenderar 300 $ till 400 $ för att få ett uppdrag gjort, tillbringar han en mycket liten del av beloppet vad en amerikansk professionell frågar efter. Men efter omvandling till att utveckla landets valuta, skulle det vara en bra summa. Därför är det fördelaktigt för båda, uppdragsgivaren samt service provider.

• BPO företag anses vara en av de största arbetsgivarna i tredje världens länder. I sådana länder, där miljontals utexamineras varje år, är sysselsättningen en stor fråga, vid den tidpunkt BPO företag har spelat en viktig roll genom att öka möjligheterna till sysselsättning.