California Red light biljetter bestridas i domstol – vad som händer härnäst

Vad händer när jag kommer till domstol?

Domstolen stämningsman eller kontorist kommer att ge några preliminära anvisningar och sedan checka in de människor som förekommer i domstol. Då de fallen kommer att kallas av en domare eller en domstol kommissionär som har, enligt regeringens Code Section 72190 har befogenhet att besluta om överträdelseförfaranden frågor. Domstolen kommer att lyssna till meddelandet om den edsvurna vittne (er) mot dig för din Red Light Ticket, och du kan fråga varje vittne. Du kan sedan presentera din Red case Ljus Ticket till domstolen, och domstolen ska avgöra frågan.

Vad händer om jag inte funnit skyldig till Red Light Ticket Överträdelse?
Din borgen deposition kommer att returneras till dig inom 6-8 veckor. Omedelbart efter det att Red Light Ticket rättegång, kolla med expediten eller fogden att kontrollera din postadress.

Vad händer om jag dömd?
I de flesta fall kommer den ådömda påföljden bli böter på högst mängden borgen du har på deposition för Red Light Ticket. I vissa fall kommer domaren att hitta en svarande skyldig men upphäva böterna. Detta innebär att din borgen pengar kommer att returneras, men en fällande dom visar fortfarande på din färdregistreringen.

Vad händer om jag inte infinna sig vid rättegången tiden?
Din borgen kommer att förverkas, och en fällande dom kommer att visa på din drivande post som om du hade betalat din rött ljus biljett.

Vad händer om jag behöver ändra mitt datum för rättegången?
Om det blir nödvändigt att ändra din domstol datum, kan du göra det bara en gång. För att göra detta måste du skicka ett brev eller ring domstol minst 10 arbetsdagar före din datum för rättegången för att säkra ett nytt datum.

Hur länge kommer rättegången att ta?
De flesta studier tar en mycket kort tid, men du bör planera för att vara vid hovet i minst 2 ½ timmar på dagen. Kom ihåg att kontrollera din datum för rättegången, division och tid.

Skulle mina vittnen visas?
Om du har vittnen som är nödvändiga för ditt försvar du bör ha dem subpoenaed att inställa sig i domstol. Om du behöver stämningar för att beställa dina vittnen till domstol, du oftast kan få föreläggandena från kontorist kontor vid hovet. Detta bör göras i god tid före din datum för rättegången. Fylla i dem, få dem serveras och in till domstolen på eller före din datum för rättegången. Kom ihåg att svaranden inte kan tjäna stämning och serveras personer måste ges rimlig förvarning om datum och tid ska visas.

Ska jag ta med bevis?
Om du har bilder, diagram, rapporter eller andra utställningar som du kommer att lägga fram vid rättegången, ta dem med dig på din datum för rättegången.

Kommer officer som skrev det röda ljuset stämningen vara i domstol?
Handläggaren ska instämda att inställa sig i domstol av åklagaren. I de flesta fall, kommer han eller hon verkar. I vissa fall kan oundvikliga omständigheter förhindra eller fördröja hans / hennes utseende. Om vittnet (er) mot dig inte visas och du verkar, kommer den röda lampan kränkningar i allmänhet ogillas.

För hjälp med att bestrida din Red Light Ticket, kontakta oss på 800.850.8038 orwww.ContestRedLightTickets.com – en tjänst som tillhandahålls av Ticket Busters of California (TicketBust.com).