anpassade stämplar

Den viktigaste syfte att frimärken tjänar sparar tid.
Föreställ dig att skriva ditt företags namn, adress, bankuppgifter och alla andra detaljer och om igen, och den tid som skulle vara bortkastade. Nu tänka sig att använda en stämpel och sparar hela den tiden. Det finns mer. Tänk stämpling iväg utan att behöva oroa sig stämpeldynor. Det är precis där vi kommer in Våra produkter omfattar:

• pre-vunnet stämplar
• Självfärgande stämplar
• Gummi (Hand) stämplar

Pre-inked frimärken använder ett intryck material som är indränkt med bläck. Dessa stämplar ger utmärkt kvalitet intryck. Som självklart, krävs det inte en separat stämpeldyna. Pre-Inked Frimärken är kända för sin känsla av handtaget och den lätta stämpling rörelse. Pre Inked Stamp kan göra tusentals intryck. När stämpeln börjar ta slut på bläck, tillsätta några droppar löser problemet. Av alla tidsstämpel, Pre-Inked Frimärken är den mest passande och den dyraste.

Self-stämplar kommer med inbyggd bläck. Detta sparar tid och undviker eventuella röran. Separata stämpel kuddar inte behövs. Dynan är faktiskt placeras inuti stämpel och är utbytbar som behov uppstår. Liksom Pre-Inked stämplar, dessa ger för utmärkt kvalitet. En fördel är det faktum att det är billigare jämfört med Pre-Inked stämplar.

Stämplar inte har bläck i dem. De behöver separata stämpel kuddar. Man pressar virket hanteras stämpeln i stämpeldynan så att den kan absorbera bläcket innan stämpling på ett papper. Stämplar är det billigaste och därmed det mest populära. Dessa frimärken är tillverkade för att passa standard papper. Däremot ger vi stämplar som passar glansigt papper, glas, metall och så vidare beroende på efterfrågan.

Anpassade stämplar finns också där vi tillåter kunden att designa stämpeln. Här kunden bestämmer färg, storlek, form, typsnitt etc. Stämpeln och skickar design till oss. Det är vårt jobb efter det att tillverka exakta stämpel och skicka den till kunden.