kundservice trender för 2011

Kundtjänsten trenderna för 2011 ser lovande ut. Det finns några sätt att arbeta på telefonsvarare skrivbord som ytbeläggning som branschen går mot bättre kundservice. Den kundvård avdelningen var aldrig så mycket i efterfrågan som det är nu. Kunderna är inte nöjda med den typ av service som de får nu. Hur saker kommer företag företag att titta på sina kunder för att upprätthålla sin verksamhet. Utöka verksamheten skulle innebära att lägga till fler kunder till kitty. I motsats till de spekulationer som görs av företag företag som de kan luta sig tillbaka och slappna av att recessionen är över, har de arbetar dubbelt för att se till att kunderna inte eroderar bort från deras databas. Låt oss ta en titt på några av de sätt på vilka telefonen svarar skrivbordet kan optimera processen.

Det första steget skulle vara att vara snabb om deras kundservice. Den favorithatobjekt för kunder som ringer kundservice och finna det en besvikelse är att institutionen inte är effektiv. Ringer befinner sig hålla på telefonlinjerna för långa tidsperioder, ibland utan antydan. Den pausmusik håller säkerställa att en kundvård verkställande kommer på samtalet snart, men att vänta blir bara plågsamt längre. Sådana förseningar får negativa poäng för callcenter. Dessutom tjänar det också ett dåligt namn för varumärket. Tack vare digitala medier, tar det inte mycket tid för ordet att komma runt. Du kan hitta några dåliga saker som skrivs om din klient på Facebook eller Twitter, om du inte arbetar på rätt sätt på telefonsvarare.

De online metoder för kundservice kommer att vara i fokus. Kunderna föredrar ofta att skriva till kundservice e-id. BPO har att svara på dessa mail. De får lämna synpunkter på hemsidan, på bloggen, på forum eller på diskussionsforumet. Om ditt varumärke har en närvaro i sociala medier, kan användare använda denna plattform för att ansluta med dig också. I dessa fall måste du vara vaksamma. Anställ call center agenter för att kolla på dessa nätverk. När de upptäcker att varumärket blir nämnt, kan de gå in och erbjuda kommentarer och lösningar på problem. Välrenommerade varumärken övervaka Twitter och lösa problem som kunderna rant om på Twitter. Detta får de BPO tjänster beröm från kunder och kunder.

När callcenter svara på frågor och kommentarer från kunder, översätter det som en goodwill gest. Kunderna känner sig privilegierad och speciell. Det är hur BPO enheter kan bygga upp varumärkeslojalitet. På ett sätt, kommer denna trend kommit i skarpare fokus när vi går framåt. Konsumenterna lär sig att kräva mer. De vet att de varumärken som de sida med kommer att behöva deras stöd i det långa loppet. Så deras krav på bättre kundservice går upp med tiden. Känslan av medelmåttighet i tjänsten kommer att gå för ett dugg under 2011. Om du vill ha kunder i väskan, kommer du göra dubbelt säker på att du når ut till dina kunder på ett större sätt.