företags rykten och sätts på prov

Alla vill vara på en hemlighet. Det är människans natur att vara nyfiken på andra människors affärer. Räntan blir antänds när det handlar om företag. Corporate Läckor är ett mycket vanligt fenomen i dessa dagar. Med Wiki läcker, har frågan om uppgifter läcker tagit fart. Trots alla de olika regler och förordningar, får information som läckt ut ur företagets väggar. Stora tekniska framsteg som Internet och intranät, fjärråtkomst tjänster och ett brett utbud av löstagbara enheter såsom iPods och digitalkameror blir mindre i storlek och bättre lagringskapacitet. Dessa framsteg har förändrat vårt sätt att leva samt datainsamlingsmetod och diverse andra transaktioner som har underlättat vårt sätt att samtala och göra affärer. Och det finns också direkt tillgång och överföring av information, där gigabyte data kan lagras på tummen-storlek enheter. Det är sant att tekniken har gjort en massa saker lättare, men tillsammans med det, har det också ökat problemet med dataläckage och säkerhet. Dataläckage kan inte bara orsaka ekonomiska förluster, men också leda till förlust av anseende, förlust av kunder, orsaka besvär för organisationen och kan leda till rättsligt ansvar.

Några av dessa läckor är till och programmeras. Men vad som är viktigast är att använda de läckor i ett konstruktivt sätt. Övertagande rykten – om det tas positivt och användas som ett utredande verktyg – kan leda till en bättre framtid. Det är inte fel att säga läckor betyder att det är lättare att köra en bra affär och svårare att driva en dålig affär. Det kan leda till det offentliga samtalet. Det finns en plats – www.corpleaks.com – där du kan posta något övertagande rykte eller organisationsnummer läckage och andra kommer ganska kommentera och delta i diskussionen så att sanningen ut. Den leaker och svaranden ges lika marken. Företagen ges möjlighet att presentera sin dom eller försvar. Allmänheten har rätt till sanningen bakom gardinerna, och det är också ett effektivt sätt att göra företagen stannar på tårna. Om du någonsin har hört något rykte, ska du inte börja anta saker själv, är att få det bättre i ett inlägg på gång ryktet och testa den och föra ytterligare diskussioner om det. Detta kommer att hjälpa dig att ta och göra en konkret del av relevanta uppgifter och anaylze det. Låt oss inse det – vi alla styrs av ett axiom: Allas verksamhet är min verksamhet. Så gör inte belasta dig med bara en aspekt av ett rykte du har kommer till platsen nu. En plats på detta område förtjänar att besöka är: http://www.corpleaks.com