comapare Hyundai Santro med Hyundai i10

yttre specifikationer:

Hyundai Santro Xing har en extremt nykter utseende. Framför har den enorma pannlampor, hela kroppen skugga galler segmentet med företagets emblem. Justerbar ORVM s & dörrhandtag är svart i färgen. För tillbaka igen, och har ett lock designer boot & slutsignalljus med bakre människokroppen färg stötfångaren. Den har bred bakre filter men utan torkare. Den bil eller lastbil med sittplatser för 5 har längden en av 3565mm, bredd 1525mm och höjd 1590mm med hjulbasen 2380mm.

Inom andra sidan Hyundai i10 har bra tydliga strålkastare, sträckning i riktning bakåt. Chrome galler bidrar till dess visas. Bakre delen med fordonet kan inte jämföras med det av Santro. användningen av svart färg, på vissa ställen, hjälper till att göra det söker bra. Sammantaget har det en ny sökning. Den har nya stötfångare, triangulära dimljus, ORVMs med blinker som andra lyxbilar. Den innehåller även lite antenn & invertera parkering sensorer.

motor, prestanda, kapacitet, mekaniska komponenter:

Santro Xing har 1.1Lt SOHC ventil kunnande bygger mestadels, 4 cylinder, 1086cc, bensinmotor, med 5-hastighet manuell växellåda gör förmåga 63Ps @ 5000rpm och vridmoment på 96Nm @ 3000rpm. Krediteras användningen av högt utvecklade kunskap det ger körsträcka på 13km / li stad och 17km / l på motorvägar. Lättillgänglig på LPG varianter, ger det ganska mycket samma bränsleeffektivitet.

i10 har 2 olika motorer & så körsträcka kan också vara olika. Dess 2 varianter (D-lite & Era) har 1.1L, 1086cc, Irde bensinmotor, levererar hög prestanda och effektivitet. Dess körsträcka varierar från 14 km / l till 19.8kmpl. De motsatta varianter har 1.2L, 1197 Kappa bensinmotor med 5 hastighet manuell växellåda. Den körsträcka i ett sådant scenario varierar från 15.4km / l till 19.2kmpl. Några av dess varianter har även automatisk växellåda växellåda, med alla liknande motor, leverera körsträcka 15.4km / l till 20.3kmpl.

Inredning & egenskaper:

Diskutera Hyundai Santro interiörer, bosatt instrumentpanelen 3 rattar i det, blir lila nålar, är hastighetsmätare från centrum, med bränsle mätare och varvräknare på dess båda sidor. Det är ganska svårt att undersöka meter på grund av deras nyanser. Den har också AC ventiler, ljud process med USB-kontakt, 3 talade elektrisk servostyrning i svart, beige-brun klädsel, huvudstöd, asklåda, bakre skifte fack, chaufför del pocket och mugghållare. Med hjälp av sittplatser för 5 män och kvinnor, i 2 rader, med nackstöd, ger det tillräcklig hus för ben, axlar och takhöjd. Den har styrka fönster på ingångsdelen, men inte på ryggen igen aspekten, med möjlighet att öppna bakluckan & bensin bara genom att trycka på en omkopplare.

I i10, är ??den översta området växelspaken, runt mittkonsolen. Den 3 ekrad har ljud handtag på det och andra folks kapacitet som blå-tand dragkraft knapp, USB-port, elektronisk bränsleinsprutning mete, MP3/CD-spelare, AC. Sätena är placerade i denna typ av ett sätt som nog huset är där för förvaring och mugghållare. Utrustad med varning lgts för en mängd olika funktioner som säkerhetsbälte, oljenivå, batteri, servostyrning etcetera är där för att indikera när det är något skumt, digital ORVM talet. Det har också justerbar förarstol.

säkerhet:

Hyundai Santro har underbara bromsning och fjädring teknik, åtagit sig att ge smidig, bekväm och glädje total körning expertis. Det har ventilerade skivbromsar fram & trumbroms på ryggraden. På tal om att hantera och har en styrka styrning som är otroligt smidig att använda med en mjuk växelspaksknopp. Andra säkerhetsåtgärder attribut är startspärr, automatiserade låsbar dörr, centrallås, säkerhetsbälten på båda lika sidor, påverkan balkar på sidorna, dörr unge säkerhetslås.

Hyundai i10 har fjädring anpassad för Indiana vägar. Kombinationen av skiv / trumbromsar tar bilen från 100 km / h till 0 på bara 4,1 sekunder, som täcker 56 meter. Även växling vid högre hastigheter i bil eller lastbil kommer inte stöta på vibration, brist på energi. Den har bromsar inloppsskiva & bak dumma bromsar med ABS. De andra säkerhetsfunktioner är Dual entré krockkuddar, säkerhetsbälten med varningslampa, dörren öppen varningslampa, dimljus, slanglösa däck, startspärr, lilla lås med centrallås.

pris:

Hyundai Santro har satt en prislapp, som sträcker sig från 2,80,897 till 3,92,538 INR även i10 kommer i sortimentet bland 3,54, 972 – 5,99,455 INR.