välja en säker lagringsanläggning

Alla RV & Båt lagringsmöjligheter hävdar att de har trygghet. Visst de kommer att hävda att de har trygghet. Trots allt, om en lagringsanläggning är inte säker, vem skulle vilja lagra sina fordon där? Så, frågan är: Vad är verklig säkerhet? Hur kan man identifiera en ovanligt trygg och säker anläggning RV lagring?

Säkra innebär att din bil kommer att vara säkra från stöld och vandalisering när du lämnar den på en lagringsanläggning. Ingenting är mer obehagligt då en känsla av att något kommer att hända med din båt eller RV när du, Aore inte där för att vaka över det. När du betalar hyra för en RV lagringsutrymme, är en stor procent av avgiften för säkerheten. Men många don? T ställa de viktiga frågorna innan du väljer en säker anläggning RV lagring. Även om ledningen bor på plats, många faller ifrån verklig säkerhet.

Här är en lista på andra saker att leta efter i en säker lager:

1.) Anläggningen måste ha bra väggar runt omkretsen. Varför? Det håller oönskade tjuvar och lösdrivare. Det finns många frågor i dag med hemlösa människor som försöker bryta sig in i en plats att sova eller en matbit. Kedjelänk staket kan vara lätt att klippa och dra isär, vilket gör tillgången mycket enkelt för brottslig verksamhet. Dessutom kan höga murar blockerar vyn till insidan. Om ingen kan se in, är de inte frestas att försöka bryta i. Det gamla ordspråket, Äúout av platsen out of mind, gäller au här.

2.) Videokameror är ett absolut. Kameror är bra avskräckande för att stoppa dåliga elementet från att komma i. Tyvärr, många faciliteter sätta upp falska kameror. Problemet är att du inte kan gå tillbaka och titta för att se vem gärningsmännen var. Kameror måste vara strategiskt placerade över hela anläggningen. De viktigaste områdena är posten och utgångsgrindar vid anläggningen. På så sätt människor kan identifieras, och på väg från anläggningen.

3.) Gate och åtkomstkontroll är två av de viktigaste funktionerna. Alltid välja en anläggning som har elektroniska grindar med kortläsare tillgång. Håll dig borta från anläggningar som hänglås sina portar eller lämnar grindarna öppet hela dagen under kontorstid.

4.) Starkt ljus är viktigt när det är mörkt ute. De flesta fordon paus i, AOS eller skadegörelse sker efter timmar. Det innebär att belysningen inom och runt lagret är mycket viktigt. Du kan aldrig ha för mycket belysning. Ljus är en stor avskräckande för att förebygga brott. Det gör det också lättare att identifiera personer på kamerorna.

Denna artikel bör hjälpa dig att identifiera en säker RV & Båt lagringsanläggning. Även om du redan är i en tvivelaktig RV lagringsanläggning, är det inte för sent. Du kan byta till ett bättre säkrad anläggning.