skapa en organisk baby plantskola

Det är ett stort problem i dagens samhälle för att leva ett naturligt och hälsosam livsstil. Människor lever “grön” genom att undvika produkter som är producerade med farliga kemikalier och behandlingar som kan orsaka skada. De söker ekologiska produkter som är så naturtrogna som möjligt. Med dessa stora trend i samhället, är det ingen överraskning att nya föräldrar vill göra sina barn en organisk baby plantskola. Flera alternativ bör övervägas att göra barnkammaren som ekologiska och säkert för barnet som möjligt.
organisk baby plantskola

golv
Bebisar tillbringar mycket tid med att spela på sin mage och krypa omkring, så bör föräldrarna se till att deras golv är säkert. Trägolv är ett bättre val än matta, som kan hysa damm, bakterier, och VOC, flyktiga organiska föreningar. Mjuka upp trägolv med en trendig matta gjord av helt naturliga fibrer såsom hampa eller bambu. En extra bonus är att trägolv kommer att pågå mycket längre än mattor, speciellt med barn i huset.

måla
Många färger har en mycket stark lukt och släcka VOC. Välj en giftfri färg i valfri färg. Det är också fördelaktigt att försöka måla barnets dagis så långt i förväg för barnets ankomst som möjligt, så att färgen har längre tid att ställa in.

plantskola möbler
Fyll din ekologiska baby plantskola med trämöbler, snarare än spånskivor eller fanér. Var uppmärksam på fläcken och avsluta samt att se till att de också är giftfria. Bivax är en snygg ekologisk finish för baby plantskola möbler.

sängkläder
Traditionella madrasser och sängkläder innehåller mer kemikalier än de flesta kan föreställa er. Dessa material kommer att vara rätt upp mot barnet när de sover varje natt och därför kunde anses vara det viktigaste att gå ekologiskt. Ekologiska baby plantskola sängkläder är gjorda av naturliga fibrer, fyllda med ekologisk bomull eller andra organiska material, och är färgat med giftfria, naturliga färgämnen.
organisk baby plantskola

blöjor
Blöjor är förmodligen de flestas minst favorit sätt att gå ekologiskt eftersom så många hatar tanken på att använda tygblöjor. Om du kan tolerera det, hitta tygblöjor i organiska, naturliga fibrer. Två av de mest populära fibrer för ekologiska blöjor är ekologisk bomull och hampa. Förutom att skydda barnet från kemikalier i engångsblöjor, kommer det också möjligt att minska de 3,4 miljoner ton som går till redan överfulla deponier varje år i USA.