bello games New York erbjuder läder backgammon set

Bello Spel New York gör spelar backgammon roligare med sina uppsättningar läder backgammon. Oavsett om man är en seriös aktör eller spelar då och då för avkoppling, Bello Spel New York har olika fabrikat av läder backgammon set som passar varje budget och smak.

Bland annat erbjuder Bello Spel New York i Lexington Avenue Backgammon Set och Bleecker Street Backgammon Set både på $ 42,99. De har lysande färger, hantverk och en underbar design med en fantastisk velour fall spärrarna konstläder trim och solid mässing. Den Madison Avenue Äkta läder Backgammon kommer på bara $ 97,50. Denna 18-tums backgammon set är underbart tillverkad av äkta läder med rundade hörn. Interiören har en mockaliknande spelplan och två äkta läder koppar tärningar. Den har också en attraktiv bagage handtag och solid mässing lås. The Park Avenue Äkta läder Backgammon set är rimligt prissatt på $ 197,50. Denna 18-tums backgammon set är tillverkade av äkta läder. Exteriören är extremt snygg, smidig silke som med rundade hörn. Det är komplett med två äkta läder tärningar koppar, mässing hårdvara och ett bagage handtag. Interiören har en magnifik mockaliknande leka inlämnad. Slutligen är top of the line i Bello Professional Äkta läder Backgammon set från Italien på $ 794,99. Denna italienska backgammon set exemplifierar lyx på sitt allra bästa, den är utformad av de finaste italienska läder och massiv valnöt och har överlägsen hantverk. Lädret punkter är individuellt inläggningar som bidrar till den utsökta hantverket. Låsen och gångjärnen är 24K guldpläterad tärningarna koppar vackert är tillverkade av äkta italienskt läder.

Bello Spel New York, Inc. använder UPS som sin främsta bärare. UPS avgifter bestäms av den faktiska vikten av beställd vara. När klienten har avslutat shoppa han / hon kommer att kunna välja mellan flera leveransalternativ såsom mald UPS, UPS Next Day Air, etc.

Bello Spel New York är det bästa valet för att köpa en uppsättning läder backgammon och andra behov spel. Bello Spel New York erbjuder utmärkt värde, erfaren säljande personal och experter inom sina egna spelet produkter, bra kundservice och aktivt engagemang med sina tillverkare i Italien, Ungern, Frankrike, Japan, Tyskland och Kina för att säkerställa att deras produkter är gjorda för att Bello Games New York specifikationer.

Bello Games New York ligger i Chicago, Illinois, strax utanför den stora “Magnificent Mile”. Bello Spel New York, Inc. har ett stort urval av familj spel som schack, backgammon, Rummy, spelkort, spel utrustning, Dominos, Go Sets och så mycket mer. Bello Spel New York har ett brett utbud för att tillgodose allas budget som varierade från enkla ekonomiska spelplanen till lyx-apparater som är tillverkade av 24K guld / silver plätering, Swarovski kristaller och så mycket mer. Deras produkter finns över hela världen från kända varuhus på Fifth Avenue i NYC till Beverly Hills till Monaco.

För mer information om kvalitet läder backgammon set besök: bellogamesnewyork. Vänligen kontakta Bello Spel New York, INC, vid info@bellogamesnewyork.com eller ringa dem avgiftsfritt 866-570-4448.