9 wow sätt att wow kunder

Denna vecka är Nationell Kundtjänst Week. När vi firar de människor som betalar våra räkningar, vill jag ge några billiga och ingen kostnad idéer till WOW kunder så att de kommer tillbaka igen och igen och berätta för alla de känner.

Ett. Ha en levande person svarar i telefonen – utan väntetid.

2. Southwest Airlines skickar ut födelsedagskort till sina mest värdefulla kunder. Överväg att skicka dina bästa kunder födelsedagskort.

Tre. Myra Golden Seminarier skickar alla mötesplanerare en låda av Death by Chocolate cookies för att tacka dem för deras verksamhet.

4. Var Gumby. The Container Store har antagit Gumby som deras inofficiella maskot. Gumby symboliserar att vara flexibel som du relaterar till interna och externa kunder.

Fem. Skicka ut Alla hjärtans dag-kort som säger, “Vi älskar att göra affärer med dig.”

6. Svara på e-post inom 4 timmar (WOW!)

7. Slumpmässigt ringa kunder upp efter ett köp görs eller när ett problem är löst för att säkerställa ett tillfredsställande sätt.

8. Tacka kunder som rösten en klagomål. Detta kan göras via handskrivet meddelande, maskinskrivna brev, eller ens ett mail: “Tack för din feedback. Vi uppskattar kunder som låter oss veta när saker är inte rätt. ”

9. Skicka ut Thanksgiving-kort som säger “Tack för din verksamhet.”
Prova en, ett par eller flera av dessa idéer. Jag lovar dig, kommer du WOW dina kunder och skapa övertygande positiv word-of-mouth-reklam!