hur man hittar en lokal mover i fort lauderdale_

Är du flyttar över staden eller flytta till Fort Lauderdale för ett jobb? Om så är fallet, behöver du förmodligen en lokal Ft Lauderdale flyttar företaget för att göra flytten en hel easier.There finns flera saker som jag bör tänka på när man väljer en flyttfirma.

1) Hur länge har de varit i branschen?
2) Är de licensierade och försäkrad?
3) När jag kontaktar dem kan de ge mig en offert skriftligt?
4) Har de referenser?
5) Är de professionella från första samtalet?

Kom ihåg att de hanterar din personal objekt och några av dina artiklar har varit i familjen i år. Låt oss gå igenom de punkter en i taget så att du förstår varför jag rekommenderar dem som ett minimum när man väljer en Ft Lauderdale mover.

Ett. Hur länge har de varit i branschen?

Den främsta orsaken till denna fråga är att under mina sju år att sälja gula sidorna reklam märkte jag att flytta företag som tillhandahåller dålig service inte göra det i branschen väldigt länge. Så ju längre de har funnits desto större chans att de tillhandahåller tjänster av hög kvalitet.

2) Är de licensierade och försäkrad?

Denna fråga kan tyckas självklart, men det finns rörliga företag som försöker att sänka kostnaderna för att erbjuda lägre priser och kommer inte att bära kvalitet försäkring. Om deras team av anläggningsmaskiner är inte är försiktig med dina ägodelar och skador flera objekt så är du den som förlorar eftersom det inte finns någon försäkring för att kompensera dig för förlusterna.

3) När jag kontaktar dem kan de ge mig en offert skriftligen.

På grund av karaktären av tjänsteföretag som har en hel del konkurrens, det finns ett par olika sätt på vilket anläggningsmaskiner kommer att ge offerter för ditt drag. Ett exempel är att de kommer att försöka framstå som ett bättre värde så några kommer att citera en timtaxa och innebär att det tar kortare tid än vad det faktiskt kommer. Som ni gissa, om det går längre än vad du trodde att du betalar för den faktiska tiden. Målet är att begära ett skriftligt anbud för jobbet som täcker det sammanlagda beloppet av flytten, antalet människor på besättningen (s), timmar för tjänsten, inklusive eventuella lådor / utfyllnad, start-och sluttider. Om du har en obehaglig känsla om prissättningen antingen förtydliga det med förslagsställaren eller hitta ett annat företag.

4) Har de referenser?

Speciellt för större drag begära en lista på referenser du kan ringa bara för att kontrollera hur tjänsten fungerade för dem. Detta är din tid att avgöra om du kan räkna med att få samma typ av tjänst hänvisningarna påstod sig ha fått. Ett varningens kommer flytta compamy ger bara du kommer lyckliga tidigare kunder så utöver sina referenser du kan kolla med BBB och andra rörliga branschorganisationer för alla klagomål så att du kan skydda dig från bra säljare som säljer dåliga tjänster.

5) Är de professionella från första samtalet?

När de säger att du får bara en chans att göra ett första intryck. Om du ringer en lokal mover och få “hej” då kanske du vill gå till nästa lista. Som jag har fått reda på om företaget inte vill anställa och utbilda kvalitet människor att svara på sina telefoner än varför skulle jag förväntar mig mer från resten av laget? De bör kunna svara på dina frågor på det första samtalet och ge dig en skriftlig uppskattning på ett professionellt sätt.

Lycka till och se till att ta dig tid att välja en lokal mover i Ft. Lauderdale.