hjälpsystem desk biljett – nöjda kunder som kommer tillbaka för att köpa mer produkter

Programvaran försöker hitta ett liknande problem i sin databas och drar ut en beprövad lösning. Vissa problem kan ha flera lösningar, som sedan visas för kunden.

Kunden kan välja en lämplig lösning eller om inte nöjd med lösningen in i en annan beskrivning eller skapa en biljett. En biljett kan skapas med hjälp av några vanliga steg och format. Ett standardiserat förfarande och formatet gör en biljett är lätt att identifiera, förstå och referera. Premium Response låter dina kunder att eventuellt ladda upp screenshots återspeglar deras problem förutom att beskriva problemet i text.

När en biljett skapas, ett e-postmeddelande skickas till kunden. Ett e-postmeddelande igen skickas när du svarar på biljetten. Således kunden garanteras att någon kommer att närvara på problemet och får veta om det när de gör. Dessutom medger Premium Response kunder att kontrollera status för sina biljetter. Vissa helpdesk biljettsystem kan användas för att ange ett slutdatum eller ett datum då problemet måste lösas. Denna egenskap hos systemet kan användas av dig för att schemalägga aktiviteter såsom säkerhetskopiering eller uppgraderingar.

De flesta biljettsystem, likt Premium svar har två delar: i databasen och i gränssnittet. Medan databasen lagrar alla data såsom biljetten nummer, skärmdumpar och beskrivningar, låter det gränssnitt du att analysera och dra slutsatser från data. Till exempel, kan du visa de sorterade data för att identifiera problemet kring vilken de maximala biljetter blir genereras. Premium Response lätt kan användas för sådan analys.

Du kan spåra biljetter genom att klicka på olika menyer för att visa historiken för problem med en kund. Även när problemet är löst, lagrar helpdesk biljettsystem permanent denna information. Detta görs för att du ska se de problem som en kund kan ha under perioden för att använda din produkt. Funktionen ger dig en bättre uppfattning om styrkor och svagheter i din produkt.

Ticket tracking ser till att varje kund är löst i tid, systematiskt och hänsynsfullt sätt. Eftersom dessa system betjänar kunder i den ordning som de kommer, är alla kunder behandlas rättvist och lika. Detta synsätt gör dina kunder känner sig mer bekväm i att anmäla frågor och vänta på att lösas, särskilt eftersom systemet minskar väntetiden avsevärt. Detta är den typ av funktion som hjälper ditt företag att växa så nöjda kunder som kommer tillbaka för att köpa fler produkter.