Guide till att köpa resultatinriktad konsument grossist uppgifter

Den grossist uppgifter Listan är hörnstenen i kampanjplanering och framgångsrikt genomförande. När du vet att du har riktat rätt grupp människor för att genomföra din kampanj eller undersökning, kan du samla in rätt information om riktade kundernas beteende, förväntningar och omfattningen av försäljningen. En konsument uppgifter Listan består av olika uppgifter val som kan köpas per kravet. Listan kan variera från mest grundläggande informationen till specifik information. Därför måste du begränsa ditt val att ställa de rätta kriterierna genom att hålla med tanke på de uppgifter och den information som behövs för att driva din marknadsföringskampanj. Du måste ta reda på vilken nivå av information som du behöver för att skapa din marknadsföring utskick, husvagnsplatser och förstå dina utsikter intresse för dina produkter / tjänster såsom,

Grundläggande information –
namn
Hem och kontor adresser

Specifik eller komplex information –
livsstilsvanor
val
Utgifterna på semester
Destination semestra
Specifikt varumärke preferenser

Fokusera på den exakta nivån av information och djup rikta sig till konsumenter, så att du kan spara in kostnaden för att köpa partihandel aktuell förteckning och undvika onödiga uppgifter listan. Det finns flera sätt att kontrollera och bekräfta att du köper rätt grossist uppgifter listan. Kvaliteten på poster i uppgifterna listan är ytterst viktig aspekt eftersom det bestämmer ödet för din kampanj, fråga din uppgifter lista leverantör följande frågor –

Ett. Metoden för datainsamling och kontroll – Den data samlas in och valideras enligt olika metoder och som ska garantera högre kvalitet än uppgifter sammanställdes från andra källor. Den bästa metoden för dataverifiering är genom kontroll människor i listan genom att få svar på e-post eller nyhetsbrev, telefonsamtal etc.

2. Storleken på uppgifter listan – Även om grossistmarknaden för listan pekar på stor databas, men avstå från alltför stora datablad. Ju större antal poster, de högre kostnader måste du ådra för uppdatering eller sållning dem och mer tidskrävande blir det.

Dessutom måste du lyfta på hur gamla de uppgifter listan företaget tillhandahåller som alltför mycket i åldern data kommer att vara till någon nytta som risken innehåller fel och felaktigheter är mest sannolikt.