förstklassig kundservice separerar buckeyen fabricerar från de andra

Buckeye Fabricating förmåga att erbjuda högkvalitativa produkter och leverera enastående kundservice har möjliggjort denna tryckkärl och processtank tillverkaren att främja långsiktiga relationer med sina kunder över hela världen.

Bolaget arbetar kontinuerligt med att säkerställa att kundernas behov tillgodoses effektivt och kostnadseffektivt sätt. Buckeye har vuxit fram som en ledande leverantör av inte bara tryckkärl och rostfria ståltankar, men också egna lufttankar, anpassade trycktankar, tankar vakuum, mantlade tankar och mycket mer.

Mötes kundkrav är en process som kräver behov förstå kundernas, oöverträffad kvalitetskontroll, outtröttliga engagemang för ständig förbättring och innovation samt exceptionellt värde.

Odla en nöjd kundbas är högsta prioritet på Buckeye Fabricating. Från högsta ledningen ner, medarbetare i hela organisationen lever efter denna regel. Buckeye menar att kunderna är livsnerven i verksamheten. Som ett kundorienterat företag, lyssnar Buckeye till sina kunder och förstår deras behov och förväntningar, sedan arbetar för att överträffa dessa förväntningar på alla sätt.

Ett av de främsta sätten Buckeye gör detta är genom sin exceptionella kvalitetssäkring process. Hörnstenen i Buckeye framgång är den kompromisslösa kvaliteten på sina produkter. Vårt omfattande system för kvalitetskontroll säkerställer att din egen tryckkärl eller tank ordentligt har utformats, konstruerats, inspekteras och provtryckas. Vi tillämpar våra stränga kvalitetskrav för produkter från praktiskt taget vilken utformning, storlek eller utformning. Alla våra produkter är tillverkade i enlighet med American Society of Mechanical Engineers (ASME) kod.

Vi utför tester för hållbarhet och prestanda, och ingen produkt levereras till en kund tills den passerar dessa – och mer – tester med inget utrymme för avsteg från våra stränga normer.

En stor del av värdefulla kundrelationer och lojalitet är Buckeye förmåga att skapa egna produkter som tillgodoser kundernas behov. Detta innebär ett totalt engagemang för ständig förbättring och innovation. Vår state-of-the-art anläggning har kontinuerligt uppgraderat sin kapacitet tank tillverkning med både maskiner och kompetens, vilket gör oss till en av de mest kvalificerade butiker i branschen. Dessutom har vi den erfarenhet och expertis för att åstadkomma höga tankar kvalitet stål och tryckkärl för alla industriella ändamål. Våra tekniska ingenjörer är oöverträffad i branschen. Denna besättning är utrustad med den senaste state-of-the-art verktyg och automatiserad utrustning för att göra vad det tar att få utrustningen till dig i tid.

Kommer den extra milen även betyder inte “massproducera” produkt, utan snarare att erbjuda våra kunder personlig service, där vi bygger vad du vill och arbeta med dig på detaljerna, oavsett storlek eller syftet med din produkt.
Med en lång historia av att bygga ASME-koden, kan vår design tjänster team ger teknisk expertis samt detaljerade CAD-ritningar för att stödja din egen tryckkärl, process tank, rostfri tank, blanda tank eller ackumulatortank projektet.

Vid Buckeye Fabricating, är vårt uppdrag ganska enkel: att hjälpa kunderna att uppfylla deras behov av egna tankar och ge dem en perfekt upplevelse varje gång. För 46 år, vi har att erbjuda globala lösningar som bygger på en stark grund, beprövade produkter, och stabilitet som kommer från långsiktigt deltagande av industrin. När du köper en produkt från Buckeye Fabricating, försäkrade vila din investering kommer att bli en bra en.