en återställning tjänsten kan rädda ditt företag

Det kan vara dyrt och komplicerat att disasterproof ett företag, i vissa fall omöjligt. I fallet med en storm, jordbävning, strömavbrott, eller annan handling av natur, där kommer ditt företag att vara?

Om du anlitar en tjänst återställning, kan du fortfarande vara igång, även om kontoret är ur drift eller om du bara inte kan komma dit. Callcenter som erbjuder dessa tjänster multipel har felsäker strategier på plats för att säkerställa att de kan vara i drift även när oväntade händelser störa den normala driften av andra företag. När du väljer en tjänst callcenter, vara säker på att du väljer en med tillräckliga garantier för det område där centrum ligger att se till att du får den mest effektiva fortsatta tjänsten.

felsäker system call center

För att ge kontinuerligt och effektivt stöd telefonen kund, behöver ett callcenter för att upprätthålla elektrisk ström hela tiden. För korta avbrott, är allt som krävs för detta ett system för säkerhetskopiering oavbruten batteri Nätaggregatsenheter, dessa kan generellt upprätthålla effektiv makt genom loppet av en flera timmar lång blackout. Om du är orolig längre strömavbrott så måste du vara säker på att anläggningen har ett ytterligare återställning alternativ reservkraft såsom en egen generator som kan driva anläggningen på obestämd tid. Detta gör att möjligheten att fortsätta driften i händelse av att UPS reserver sinar medan blackout fortsätter.

Av samma skäl ett callcenter bör ha flera telefonlinjer anslutna till olika nätverk och en satellit eller cellulär anslutning för att garantera att de behåller uppkoppling hela tiden. Även om en eller flera nätverk gå ned, bör de trådlösa eller satellit anslutningar bevaras och låta anläggningen vara kvar i tjänst.

Det är också viktigt att undersöka partnerskapen din disaster recovery tjänsteleverantören måste med andra callcenter i det osannolika fallet att hela anläggningen går ner eller har begränsad kapacitet problem. Om de kan styra sin övergång till en annan anläggning, förbättrar det chanserna för att dina telefonsamtal kommer att besvaras snabbt och korrekt utan ringer behöver vara på is under längre perioder.

Fördelarna med återställning tjänsten

Genom att garantera att dina telefontjänster är oavbruten, kan du göra ditt företag möjlighet att fortsätta sin verksamhet även när du förlorar åtkomst till dina kontorslokaler, så att du kan få hoppa på dina konkurrenter när de paralyserade av villkoren.