bänk och hand laster för affärer Watch Arbete

Medan titta på reparation utförs, är det nödvändigt att hålla klockdetaljer på plats. Bänk laster är verktyg för att hålla intrikata urdetaljer på plats medan du arbetar med dem. Hand laster låter arbetaren håll motivet med ett fastare grepp och håll motivet närmare ögonen för bättre kontroll.

Med Bergeon 2021 urmakare precision bänkskruvstycke, beslutsfattare klocka, juvelerare och ingenjörer precision har ett bra verktyg för att låta dem utföra sitt arbete med lätthet. Detta verktyg är gjord för proffs och har hög, tillförlitlig kvalitet. Denna last är tillverkad av härdat stål och är robust. Det har käftar som är 45 mm breda, parallella med varandra och kan öppna upp till 40 mm. Det finns en laxstjärtformad glida på vilken käftarna flyttas. Vice är belagd med fawn färgad emalj. Verktyget sätts upp genom att skruva den enda plattan permanent på en bänk. Vice kan vara fast eller avlägsnas genom användning av en tillförlitlig fastspänningsanordning som har sin manöverspak på sidan av det vice. Detta verktyg har en metall stubbe för mer exakt arbete.

Den handhållna Fjäderbelastad Stor Vice är ett precisionsverktyg gjord av hårt rostfritt stål. I mån om plats, har det zigzagging tänder som interlock, vilket ger ett säkert grepp. Verktyget har en 5 cm huvud, total längd är 30 cm med handtaget längd på 20 cm. Den är laddad med en fjäder, som är tung mätare för att ge den ytterligare kraft för ett fastare grepp. Den lilla varianten i denna modell har en total längd av 25 cm, av vilka handtaget är 15 cm; detta verktyg har en klämring som möjliggör lagring av verktyget på ett säkert sätt. Hobby 50 mm Sväng Tabell Vice har en vridbar bas som kan slå en full cirkel. Den har andra funktioner som stor kapacitet käkar, gjutjärn ram med ett städ och pläterade skruvar stål för hög uthållighet. Detta verktyg bär Silverline Tools Ltd garanti för evigt att vara fri från defekter i material och utförande.

Top Quality Watch beslutsfattare Bench Vice är en kompakt last som är gjord med precision. Den har en robust sula som kan fästas på någon bänk. Det är en bild fastspänning och släppa möjlighet att fixa och ta bort vice chefen att ge enkel tillgång till ämnet som bearbetas, närmare inspektion, fortsatt arbete etc. Käkarna är helt parallella med varandra, de är 49 mm bred och kan öppna upp till en maximal bredd på 40 mm. Käkarna flyttar på ett smidigt bearbetad dovetail slide. Denna produkt är ett mycket bra komplement till verktyget insamling av urmakare, juvelerare och ingenjörer precision. Denna produkt kostar mycket mindre än sina märkesvaror motsvarigheter men det finns absolut ingen kompromiss om produktens kvalitet.