avskärmning investera

tips för att köpa hus banken avskärmning

Det finns många människor där ute som vill köpa fastigheter. Problemet är, att de bara inte har tillräckligt med pengar.

Så i stället ingå ett bindande avtal för att köpa ett helt nytt hus bara för att ha det avskärmas på grund av underlåtenhet att betala, varför inte köpa en avskärmad egendom direkt?

Avskärmas hus är fastigheter som har varit avskärmad från utlåning företag eller regeringen på grund av fel på ägaren att betala sina lån eller inteckningar. Som sådan, när en bank eller en byrå avslutar den långa och komplicerade rättsliga processen med avskärmning, måste de sälja den direkt för att få intäkter och tillämpa den på villkoren i kontraktet.

Denna verklighet är faktiskt en som de flesta hushåll möter nuförtiden på grund av underlåtenhet att hantera ekonomi och på grund av svårigheten i ekonomin.

Trots den sorgliga bilden av avskärmning, bör det inte hålla dig från att köpa dessa egenskaper. Egentligen köpa avskärmning hus är ett bra sätt att vända en sorglig sak i en fantastisk möjlighet. Gör något bra av det.

köpa avskärmning hus

För att säkra en avskärmning hus, är det bäst att utnyttja de olika källorna som leder dig till den perfekta hitta.

Bankerna har listor över sina utmätningar. Det finns också agenter och mäklare som kan hjälpa dig att hitta dessa egenskaper. Myndigheter lägger även meddelanden på sina offentliga auktioner. Internet är också en bra källa till information. Dessa källor kommer att leda dig till platser och egenskaper som kan få dig att avskärmning hus. Tveka inte att utnyttja dessa källor. Du kan bara slå guld.

Vissa väljer att överblicka för pre-avskärmning fastigheter att köpa den direkt från ägaren. Dock vara försiktig med att göra detta alternativ. Fallet kan vara inblandade fortfarande i en lång process. För att vara säker, att helt enkelt hålla sig till de egenskaper som redan avskärmad.

Det är bra att köpa avskärmning fastigheter är att de kan ge dig de bästa erbjudandena för hus som du inte kan normalt få till lägre priser.

Merparten av tiden, är avskärmad egenskaper säljs till lägre priser för att kunna undvara dem lättare. I genomsnitt säljs de endast från 5 till 50 procent av deras totala marknadsvärde.

Bankerna måste få intäkterna direkt tillämpa den på avtalet och lägga pengarna på nytt i omlopp.

Här är några tips att tänka på när man köper fastigheter bank avskärmning.

Ett. att sälja eller behålla?

När scouting för fastigheter bank avskärmning, avgöra om det är något du kommer att sälja eller något du vill behålla.

Detta kommer att hjälpa dig att välja rätt hitta. Vissa hus kan lätt repareras för återförsäljning eftersom nästa köparen kan ta hand om de andra detaljerna.

Däremot kan det ta lång tid och ansträngning om huset är något du vill behålla.

2. reparera och sälja

Avskärmad egenskaper har tidigare ägare som har ekonomiska bekymmer, vilket underhåll är vanligtvis inte upprätthålls. Detta är en anledning till varför de säljs även till lägre priser.

Ibland kräver detta tillstånd vanliga reparationer och gör över. Noga överväga denna aspekt att utvärdera ditt köp, oavsett om det kan ge dig tillräckligt med utrymme att tjäna.

Tre. göra lite forskning

Ibland kan du inte bara bero på det faktum att avskärmad egenskaper säljs till låga priser. Gör lite forskning för att veta om du kan verkligen göra ett bra köp. Det är egenskaper som billigt låter prissatta men de kommer inte att sälja hög liksom trots reparationer på grund av sitt läge eller stadsdel.

Ta bara den extra milen för forskning. Du kan även söka hjälp från en bedömare att se till att du har en bra affär.

slutsats: arbetet med en licensierad mäklare och huvudentreprenör

Bank avskärmning fastigheter kan definitivt hjälpa dig att göra ett bra köp i fastigheter och har fortfarande massor av besparingar. Så tveka inte att utnyttja denna möjlighet. Gör något bra av denna lovande satsning. Som en licensierad fastighetsmäklare och en licensierad huvudentreprenör vi kan hjälpa dig att identifiera fastigheter som uppfyller dina investeringsparametrar och fastställa kostnaderna för att reparera eller renovera fastigheten. Många osofistikerad är att hamna med egenskaper som har reparationer som överstiger värdet på hemmet, frågor mögel, strukturella frågor, frågor betygskriterier, problem tak och frågor VVS. “