att välja rätt typ av pool leveranser

En bra pump eller filtrering systemet kommer att hålla poolen ren som filtreringssystem håller skadliga och oönskade objekt från kvar i poolen. Du kan också distribuera pool värmare om du föredrar varmare badvatten för året njutning.

En annan viktig swimmingpool utbudet är en pool renare, vilket är ett måste ha pool utrustning. Detta behövs för den mest grundläggande uppgiften, rengöring och underhåll vattnets renhet. Dessa städare är tillgängliga som dammsugare och nät, där dammsugare använder sug för att rengöra smuts och skräp från botten av poolen och nät används för att skumma vattenytan.

Nyttiga kemikalier såsom brom, klor och algaecide stabilisera poolvattnet och gör det säkert genom att döda skadliga bakterier och hålla klor nivåer i ordning. Användningen av klor i din pool kommer att kraftigt minska den belastning som organiskt material sätter på filtret. Du har också möjlighet att köpa enkel och praktisk att använda automatiska kemiska automater som kommer att hålla rätt kemiska nivåerna på egen hand och kan hjälpa dig med utmatning kemikalier snabbt och säkert. PH-balansen och de rätta nivåerna av alkalinitet är också mycket kritiska till att hålla din pool ren.

Efter behandling av poolvatten med de nödvändiga kemikalier, måste du se till att balansen är okej med hjälp av ett test-kit eller remsor tester. De flesta tester remsor utför en rad tester på vattnet jämfört med testa kit som kräver ett separat test för varje kemikalie-brist.

Pool täcker finns i en mängd olika former och storlekar. Dessa poolskydd hålla säker poolen från oönskade inträde av människor eller djur. De förhindrar också smuts och skräp från att komma in i poolen under vintersäsongen. Solar täcker arbete för att hålla vattnet varmt och varmt vatten med hjälp av solens värme.

Ett av de bästa sätten att garantera säkerheten för din pool är att installera riktigt bra pool belysning. Du kan välja mellan poolen belysning och in-pool belysning. Poolside belysning hjälper simmaren att hitta ett sätt säkert på sidan av poolen, medan i poolen belysning hjälper människor medan de simmar, speciellt i skymningen.