airfloil fans av chicago fläkt

Chicago Blower Airfoil Fan Kits ger användaren flexibiliteten att anpassade bygga en fläkt från enskilda komponenter att uppfylla deras specifika luft prestanda och konfiguration. Med sin aerodynamiska hjul, är Fan Kit effektivt, ekonomiskt och mångsidigt. Bland de erbjudna komponenterna är bärplansfläkthjul hjul, inloppskonorna med eller utan inbyggt skövlar, höljen och kylare axel, samt axlar och lager.

Varje tilluft eller ren frånluft är idealisk för Chicago Blower Airfoil Fan Kit. The Fan Kits fyller mest generella industriella och kommersiella luft flyttar behov, inbegripet anläggningar som hanterar ludd damm, rök eller fukt. Till användningsområdena hör ugnar, torkar och ugnar samt takvåningar, kamrar och väggar panel.

Vissa funktioner i CBC Airfoil Air-Kit inkluderar:

• Aerodynamiska vingprofil hjul har ihåliga blad med dräneringshål för att förhindra fukt lagring
• Standard och RA design för lägre tryck
• In volymkontroller är idealiska för variabel volym system
• Axlar och lager också tillgängliga

Chicago Blower Airfoil SQA Plug fläktar är konstruerade för enkel montering i ugnar, torktumlare, ugnar, och kan installeras i takvåningar, väggar panel, tak, golv … bara klippa ett hål stort nog för fläktaxeln och installera.

Rörelsens utbud av CBC SQA Plug fläktar är:

maximal cfm: 48,000
max statiskt tryck: 13 “wg
högsta temperatur: 800
fläktstorlekar: 12-1/4 “till 44-1/2”

Dragen av CBC SQA Plug fläktar kan sammanfattas som:

• Unhoused hjul installeras inuti enheten med enheten panelen på utsidan
• Stabil luftflöde över hela effektområdet
• Stora infällt paneler minimera lastning panel vägg

Chicago Blower Direct Drive Airfoil Plug Fan erbjuder en kompakt ekonomiskt alternativ till bälte fans drivpluggen. Applikationer inkluderar förpackade utrustning för kylning, torkning, stoftavskiljning, recirkulation och luftningssystem. För eftermontering installationer, gör den kompakta direkt drivkonfigurationen större flexibilitet i systemet. När den kombineras med en frekvensomformare, är prestandan inte längre begränsad till synkrona varvtal. Direkt drive enkelhet omvandlas till lägre initial kostnad och mindre rörelsekostnader, eftersom det inte finns några fläktar axlar, lager, bälten eller vakter för att upprätthålla. Plug fans utnyttjar Chicagos tyst, effektiv vingprofil hjul med hyperbolisk inloppskona. Exceptionell styvhet ges av tunga stål panel med flänsade kanter och gusseted motorisk bas. Plug fläktar är konstruerade för horisontell eller vertikal montering.

arbetsområde för CBC dd vingprofil kammarfläktar:

maximal cfm: 26,000
max statiskt tryck: 12 “wg
högsta temperatur: 180
fläktstorlekar: 12-1/4 “till 30”

funktioner CBC dd bäryta kammarfläktar är:

• Unhoused hjul installeras inuti enheten med enheten panelen på utsidan
• Stabil luftflöde över hela effektområdet
• Stora infällt paneler minimera lastning panel vägg

För ytterligare information hänvisas till http://www.chicagoblowercanada.com/oemfans.html.

chicago fläkt
industriella processer ventilations designers
chicago fläkt kanada co.
http://www.chicagoblowercanada.com/airfoilblower.html
http://chicagoblowercanada.com