Air21 vs 2go vs LBC

Letar du efter den bästa filippinska budfirma runt om i landet? Det bästa brukar vanligtvis vara den längsta rinnande företaget känt för sin orubbliga tjänsten och år värt förtroende. Men vad företag i Filippinerna som passar perfekt denna beskrivning? Det finns för närvarande tre budfirmor i Filippinerna som skulle passa den beskrivningen, dessa är Air21, 2GO och LBC. Så vad är dessa företag?

Air21
Ägna sig att svara logistiken behov av individer, organisationer och företag i Filippinerna, har Air21 skapat ett antal logistiktjänster som sträcker sig från dörr-till-dörr leverans, sjöfrakt, trälådor, lagerhållning och lastbilstransporter. Air21 är under flaggskepp Flygfrakt 2100, Inc., har exklusiv licens för Federal Express Corporation i Filippinerna. Det tjänar alla pick-up, tullklarering och behov leverans av FedEx i landet. Den gavs ensam behörighet att använda Fedex varumärket. Från och med då, chartrat Air21 en kurs som har lett till dess dominans av landets spedition industrin.

2go
2GO är en filippinsk budfirma grundades av Aboitiz gruppen, en grupp av företag som spänner genom olika industrier i Filippinerna såsom makt, bank, livsmedelsproduktion, fastighetsutveckling, bygg-, varvs-och fritid / resort. Den Aboitiz namn har varit synonymt med transporter eftersom det påbörjade sin första leverans vågar mer än 100 år sedan. Idag är det den största inter-ö movers av passagerare och gods i Filippinerna. På grund av dess grundare, utnyttjar 2GO på oöverträffad lokal kunskap från över hundra års erfarenhet och en passion för att konsekvent leverera gods och uppgifter om tid och samtidigt erbjuda förenklade lösningar för att möta de mest komplexa krav.

LBC
LBC, eller Luzon Brokerage Corporation, grundades redan på efter andra världskriget som en förmedling agent som växte till en av de äldsta filippinska budfirma. Idag, med över 600 strategiskt placerade kontor riks, 60 kontor i USA och Canada, 4 kontor i Hong Kong, och 8 andra strategiskt beläget i Brunei, Malaysia, Singapore och Taiwan, har LBC blivit en respekterad ledare som erbjuder snabb och pålitlig Express Courier och Betalningsförmedlingstjänster service i hela landet. Tillsammans med sina andra expansioner, såsom Express Regalo (en online-butik) och blommor Express (en online blomsteraffär), främjat LBC sin servicekvalitet för filippiner i och ut ur landet.

Dessa är några av de uppgifter som finns på sina webbplatser. Så det är upp till dig att välja vilket bättre passar dina preferrence som perfekt skulle passa den beskrivningen.