8 steg för att bygga en kundservice centrerad DollarStore

En av de viktigaste stegen för att ta när man öppnar en dollar store är att fastställa de principer och värderingar för ditt företag. Med detta steg fastställer normer för allt du och dina anställda gör. Ett område som är starkt påverkad av detta arbete är kundservice. En kundservice orienterad DollarStore är ett medvetet satsat på att göra varje kund i centrum för uppmärksamheten. Allt som görs är knuten tillbaka till kunden. I denna artikel kommer jag presentera 8 steg för att bygga en kundservice centrerad affär.

1) Vara en förebild av kundservice du förväntar dig från andra i organisationen. När du öppnar en dollar store hittar du allt är knuten till dig och hur du gör det. Dina anställda ser till dig som ledare och exemplet de följer. Vet exakt hur du vill att kunderna behandlas och därefter förebild just dessa beteenden i varje interaktion.

2) intervju och hyra starka kundservice oriented anställda. I dagens marknad finns det många mycket duktiga kundorienterade individer ivrigt efter att bli en del av din organisation. Det är bara en fråga om att veta den särskilda utbildning och kompetens du behöver och sedan fokusera din intervjua på just dessa kompetenser.

3) Lär dig grunderna kundservice till varje medarbetare i organisationen. Oavsett hur stark en anställd kan vara när det gäller kundservice, är det viktigt att inte göra antaganden om den utbildning de har fått tidigare. Erbjuda grundläggande utbildning i kundservice som en del av orienteringen varje nyanställd går igenom när först kommer att arbeta för din DollarStore.

4) Upprätta och kommunicera förväntningarna förknippade med att ge enastående kundservice. Det är omöjligt för de anställda att uppfylla dina förväntningar bara genom att gissa vad de kan vara. Skriv ner dem och sedan vidarebefordra dem till alla medarbetare. Det är viktigt att också erbjuda en möjlighet för de anställda att ställa frågor och att få klarhet om vad du förväntar dig.

5) kontinuerligt övervaka de anställdas kundservicenivåer prestanda. När du öppnar en dollar store du kommer snart att upptäcka att du är dras i hundra olika riktningar. Men om du verkligen vill göra kundtjänst en hörnsten för din framgång att du måste få tid att observera hur dina anställda gör mot dig förväntningarna.

6) Uppmärksamma och belöna de anställda som presterar väl i kundtjänst arenan. Ser prestanda är en sak, att erkänna bra prestanda är en annan. Gör det din praktik att notera detaljerna om god kundservice som tillhandahålls av anställda. Sedan ge dem positiv feedback – inklusive de närmare detaljerna om vad du observerat – så snart som möjligt efter att ha sett det. När du öppnar en dollar store glöm inte att ta med kundservice på utvecklingssamtal. Belöna dem som ger enastående kundservice på ett rutinmässigt sätt.

7) Påpeka problem och erbjuda utbildning och positiv förstärkning som utfärdar medarbetarsamtal försvinna. Många kommer att föreslå dig att se åt ett annat håll när de anställda inte uppfyller dina förväntningar. Det är dock viktigt att förstå vad som händer när de anställda inte uppfyller kundernas förväntningar service av din DollarStore företag. Finns det en utbildning fråga? Var det en brist på förståelse när förväntningarna var presenteras? Vad är problemet och hur kan det lösas snabbt?

8) Tåg och omskola arbetskraften när du öppnar en dollar store. Acceptera inte nuvarande nivån på kundservicen. Var på jakt efter utbildning och utveckling du kan ta. Sedan väcka samma information fram och utbilda dina anställda. Håll höja ribban på kundservice och göra allt för att ge högre och högre nivåer av utbildning till alla i din DollarStore. Du kommer att belönas som försäljning och vinst växer allt högre.

Till din DollarStore framgång!