247 svarstjänst

A 24/7 telefonsvarare är ganska självförklarande. När ett företag eller en individ är på-kalla alla timmar på dagen varje dag på året, är det ibland nödvändigt att lägga ut denna telefonsvarare till en leverantör som har personal att leverera en mänsklig reaktion. Vad är inte riktigt klart om den här tjänsten är att det verkligen kan rädda ett företag eller myndighet en massa pengar.

I oktober 2009 rapporterade Juan Gonzalez för NY Daily News om NYC: s misskötta planerar att uppgradera nödsystem 2 år sen, $ 700M över budget och kanske efter skära igenom all den byråkrati, de kunde ha sparat pengar genom att lägga ut projektet till ett Professional 24/7 telefonsvarare och call center, som inrättats för att hantera nödsituationer avsändning.

Som visas i den här artikeln, är det mycket dyrt att ställa din organisation upp och organisera dina affärsprocesser för att bli en 24/7 telefonsvarare. Detta är givetvis oerhört viktigt för lag räddningsinsatser, men också viktigt för alla företag som missar ett samtal för att någon är inte runt för att ta emot samtalet.
Av denna anledning finns det många företagare som använder en telefonsvarare, och betraktar bekostnad som en kostnadsbesparing!

En annan fördel med en 24/7 telefonsvarare är att det fungerar ut ur en annan plats än din verksamhet. Detta är bra eftersom schemaläggning och meddelanden inte kommer att distrahera din receptionist som hon hanterar dina patienter eller besökare. Svara tjänster plocka upp dina telefonsamtal via vidarekoppling och kan svara på dina samtal, som om de vore en av dina anställda, ta ett meddelande, och informerar dig omedelbart om meddelandet är brådskande eller vidarebefordra det meddelandet till dig om det inte är.

Nyligen har det varit många nedskärningar i staden och statlig finansiering som påverkar räddningstjänsten och kommunala tjänster. Ett exempel är i ett yttrande artikel i Milwaukee Wisconsin Journal Sentinel om offentliga nedskärningar där författaren anger att “Allmänna säkerheten inte ska ursäktas från att ta en ordentlig titt på utgifterna,. Skattebetalarna ska få bästa service till en rimlig kostnad” Kanske av outsourcing svara tjänster vi kunde lyckas att ge polis, personal nödsituation, papperskorgen pickup och street reparation? Kanske titta på områden av kostnadsbesparingar betyder inte att skära personal i nyckelpositioner … kanske det kan innebära outsourcing funktioner som förmodligen kan bättre hanteras av experter som 24/7 svara tjänster.

Massor av andra typer av företag kan också dra nytta av en 24/7 telefonsvarare. Ta till exempel vårdpersonal som måste inte bara schemalägga regelbundna besök men också för att hantera nödsituationer. Deras patienter hälsan skulle väga i balansen av ett missat samtal. Advokatbyrå, hem vårdgivare och försäkringsagenter kan också dra nytta av en 24/7 telefonsvarare. Använda telefonsvarare är ett snabbt och enkelt sätt att öka vinsten och kundtillfredsställelse under denna ekonomiskt utmanande tid.